Lilypie Second Birthday tickers

tiistai 12. helmikuuta 2013

Kuulumisia

Näistä housuita siis kyse.
Eilen en kirjotellutkaan meidän kuulumisia, mutta oikeastaan ei ole edes mitään ihmeempää kirjoitettavaa. Oltiin kotona eilen koko päivä tekemättä mitään ja niin varmaan tehdään tänäänkin. Mulla on vieläkin ihan hirveä kurkkukipu ja flunssa, vaikka yleiskunto on ehkä vähän parempi, ei ole niin heikko olo enää eli ei varmaan ole lämpöä tai kuumetta. Silti tosi voimaton olo, eikä jaksaisi tehdä mitään. Varsinkaan herätä klo 07.21 kun neiti heräsi... mutta pakkohan se on. Ja pakko myöntää, etten jaksanut sillon vielä nostaa Nellaa sängystä, olin niiiiin väsynyt... neiti oli kumminkin niin iloinen ja kiljui ja kikatti yksinään sängyssä mobilelle, ettei hänellä mitään hätää ollut vaikkei heti päässytkään vaipanvaihtoon ja aamupesuille. Kun sitten nostin Nellan sängystä viereeni, oli hän yhtä aurinkoa. Pieni päivänpaisteeni. <3 Mentiin siitä sitten vaipanvaihtoon ja ihanat yllärit oli neidin vaipassa... siitä mentiinkin sitten pesulle ja samalla pesinkin koko tytön hiuksista varpaisiin ja sitten rasvailtiin ja puettiin päivävaatteet. :) Laitoin Nellalle 80cm pinkit ''farkkulegginsit'', ne on siis ihan uudet ja taisinkin täällä esitellä ne. Halusin vain kokeilla, olisiko ne tosi isot vielä, mutta ei todellakaan! Ei meinannut mahtua Nellalle! Olin ihan järkyttynyt. :D Pitkäthän ne vielä oli, mutta reisistä ja mahasta vähän kirrasi. :/ Onneksi oli joustavaa materiaalia. Pitääkin alkaa pitämään noita nyt sitten heti, että mahtuisi edes hetken akaa, kun normihintaisina ne ostin. :) Eikä se haittaa, vaikka on vähän pitkät, kun saa lahkeet sukkiin kätevästi. Vaikeampaa varmaan olisi, jos Nella olisi hoikempi ja pidempi, koska silloin ei mahasta pysyisi ja olisi lyhyet housut. Rakastan meidän pikku pullukkaa. <3

Huomenna olisikin sitten vuorossa 6kk neuvola, onneksi se on vasta 14.45 eikä aamulla. Huomenna on eka kerta, kun R ei pääse mukaan Nellan neuvolakäynnille ja jännää mennä yksin. :P Raskausaikanakin R kävi jokaikisessä neuvolassa yhtä lukuunottamatta.
Voisin heittää tähän omia veikkauksia Nellan painosta ja pituudesta. Viimeksihän mitat olivat 5kk neuvolassa 9755g ja 66,8. Veikkaan, että ainakin 10kg on mennyt rikki ja oliskos pituutta vaikkapa ööö.. 70cm? No, huomennapa se selviää.. :)
Tuokin tunika on 80cm :o

Nyt Nella on jo nukkunut tänään ekat päikkärit 10.45-11.35. Varmaan tunnin, parin päästä menee tokille päikkäreille ja mä aion lepäillä ja ehkä vähän tehdä kotihommia. Tänään oon juonut jo kaks kuppia kahvia ja yhen Finrexin, ehkäpä vielä vois juoda pari kuppia teetä.. Kurkku ihan älyttömän kipee.

Eilen laitoin taas vaatteita myyntiin pakettina fb-kirppikselle. Jos jotain kiinnostaa 60-74cm kokoiset tyttöjen vaatteet niin mulle saa lähettää s-postia osoitteeseen: miratsi@hotmail.com. Myynnissä myös 62cm ruskea/v.punanen Bamse- talvihaalari.

Mukavaa tiistaipäivää kaikille. :)

4 kommenttia:

  1. Sievä neiti :) Milma on hoikka, mutta pitkä ja käyttää monista housuista kokoa 74cm, vaikka jotkut 62cm bodyt on vielä hyviä. Kuukausi sitten, eli 6 kk neuvolassa neidin mitat 6460g ja 68cm.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Hassua kun vauvasta asti ihmiset on niin erikokoisia, pituisia, painoisia, näköisiä jne. :) Odotan jo innolla Nellan puolvuotismittoja! :)

      Poista
  2. Hyvä, että sun tauti alkaa jo olemaan voiton puolella. :) Meillä oli tuo minni-body 56cm. Oli kyllä ihana, mutta ne hihat oli niin kapeat tuosta käsien kohalta ettei meinannu mahtua nyrkit niistä joten jäi aika pian sitten pois käytöstä. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. :) Joo mä muistan kun tulit kertomaan sillon, kun ostin tuon, niin tuosta hihajutusta. Huomasin saman jutun. :/ Onneks meni meijän pullukan ranteista ainakin vielä. ;) Tänään oli nimittäin ekaa kertaa päällä ja vaikka onkin 74cm koko, niin hyvä että meni ees nepparit kiinni. ;D

      Poista