Lilypie Second Birthday tickers

lauantai 1. joulukuuta 2012

Eilistä ja tätä päivää

Heips :)

Eilen oli ihan kiva, normaali päivä. Tuntui ihan lauantailta, koska R oli vapaalla töistä. Nyt hänellä on vielä huominen eli sunnuntai vapaa(ja tämä päivä), mutta sitten onkin tosi paljon töitä :( Ens viikolla kuus päivää ja sitä seuraavalla viikolla 5 päivää. Niistä viidestä päivästä kaikki ovat joko 12h tai 14h päiviä. :/ Pitäisi keksiä, mitä tekisin silloin... Menen Nellan kanssa ehkä ainakin yhdeksi päiväksi äitini luo.

Eilen oltiin aamupäivä kotosalla ja sitten mentiin käymään isäni töissä. Isälläni on oma yritys ja hän lähettää tilaamani joulukortit töistä, joten vein ne sinne valmiiksi. Sain kirjoitettua eilen loputkin osoitteet kirjekuoriin, jes!
Sitten kolmen aikaan lähdettiin vähän joululahjoja shoppailemaan ja ruokakauppaan.

Kauppakeskuksessa viihdyttiinkin huimat 3½ tuntia ja Nepsu oli tosi kiltisti. Vähän alkoi yhdessä vaiheessa itkeskellä, mutta sitten nukahti ja nukkumisen jälkeen R syötti hänet Prismassa, kun minä vähän kiertelin yksikseni.

Mitäs tuli ostettua? Nellalle ostin kaksi joululahjaa. Mietin aluksi, ettei ostettaisi itse mitään Nellalle, koska jouluna hän on vasta 4½ kuukautta, joten ei ymmärrä vielä lahjoista mitään ja muutenkin saa niin paljon lahjoja mm. kummeilta, isovanhemmiltaan ja muilta sukulaisiltakin jotain. Mutta pakkohan sitä oli itsekin jotain pientä ostaa. Ostettiin fleece-takki, kokoa 74cm ja muumi-kirja.

Itselleni ostin ihanat vaaleanpunaiset, lämpöiset, pehmeät jarrusukat. En ainakaan kaadu, jos on vauva sylissä :D Ja jalat pysyy talvella lämpimänä ;)  
R:n siskolle ostettiin myös lahja ja R:n vanhemmille. Apteekista ostin Nellalle keittosuolatippoja nenän tukkoisuuteen, kun ne oli taas loppu ja tällä kertaa hamstrasin kaksi purkkia, ettei heti lopu taas kesken. Ostin myös uuden purkin D-vitamiinia. Vähän jännittää nyt, kun ostin eri D-vitamiinia, että
ei kai vaikuta Nellan mahaan, mutta en usko. Ollaan tähän asti nimittäin käytetty näitä:
Mutta noi on ihan järkyttävän kalliita! Vähän reilu 20e yks purkki. Noihin siirryttiin, kun Nellalla oli aluksi tosi paljon mahavaivoja ja noi tuntui helpottavan vähän. Nyt kun Nella kuitenkin on jo viikon päästä 4kk, niin ajattelin, että ei varmaan enää tarvisi noita? Kun muut d-vitamiinit maksaa n. 4e purkki niin onhan se nyt huomattavasti edullisempaa... Ja en tarkoita nyt, että lapsen terveyttä voisi mitata rahassa, mutta jos edullisempi vaihtoehtokin toimisi, niin miksi ei sitä ostaisi? Täytyy kokeilla ja seurata :) Nyt ostettiin D-tippa ratiopharmia:
Illalla sitten eilen oltiin ihan rauhassa kotosalla koko perheen voimin ja Neltsu nukahti vähän ennen kymmentä yöunille, nukuttamisessa vierähtikin tunnin verran. Neiti välillä aina taistelee unta vastaan, vaikka olisi kuinka väsynyt. :/
7h putkeen Nella nukkui ja viideltä heräsi syömään. Sitten jatkoi vielä unia hetken ja valvotti miestä aamulla, mä nukuin vähän aikaa ja nousin Nepsun kanssa yhdeksän jälkeen ja sitten mies saikin jatkaa uniaa varttia vaille yhteentoista. :) Ihanaa kun saa jakaa vauvanhoitoa toisen kanssa. :)

Tänään ollaan tehty kotihommia, pesty pyykkiä ja touhuiltu vaan kotona. Neltsulla on ollut vähä yskää ja nuhaa, kovin tukkoinen on ollut eikä olla viitsitty laittaa ulos nukkumaan vaikka yleensä 1-3 päikkärit nukkuu partsilla tai vaunuissa ulkona, jos käydään kävelyllä. Myöskään pakkasen takia ei ole viitsinyt neitiä ulos viedä. Mittari näytti aamupäivällä -9 astetta! Jospa se talvi nyt vihdoin sitten tuli. :) Koko eilinen päivä ainakin pyrytti lunta ja ajokeli oli kyllä järkyttävä.

Tänään käytiin ensimmäistä kertaa Nellan kanssa suihkussa! Sitten vielä höyryhengiteltiin suihkussa ja siitä Neltsu kyllä tykkäsi. :) Vähän ehkä avasi tukkoista nenääkin.

Tänään maisteluun pääsi ensimmäistä kertaa bataatti! Tuntui tykkäävän, vaikkei ehkä kuvista päätellen sitä huomaakaan ;) Mutta ei ainakaan sylkenyt heti pois ja maiskutteli innoissaan. :)





Nyt Neltsu heräs päikkäreiltä, joten heippa hei! :)

5 kommenttia:

  1. Suloinen pikkunen =)
    Millaset jarrusukat? olis kiva nähdä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ne on ihan vaan Prismasta sellaiset vaaleanpunaiset pörröiset perus :)

      Poista
    2. Ole hyvä =)
      Ois silt kiva nähä ne =)

      Poista
    3. En viitti enää alkaa esittelee niitä, kun tää on yli pari kuukautta vanha postaus. :)

      Poista
    4. Ok
      Oisithan sä voinut ottaa kuvan, muokkaa ja laittaa sen tähän tekstiin

      Poista