Lilypie Second Birthday tickers

tiistai 19. elokuuta 2014

Nellan 2v synttärit!

Heips!

Meidän murulla oli siis 2v-synttärit lauantaina 9.8., päivä sen jälkeen kun oli virallisesti täyttänyt. Päivä oli aivan ihana ja tänä vuonna en ottanut stressiä läheskään niin paljoa kun viime vuonna. Ihanaa saada läheisiä ihmisiä saman katon alle ja Nellakin nautti niin valtavasti. Tai no oikeastaan, ei me edes paljoa saman katon alla oltu vaan taivasalla. Oli nimittäin ihanteellinen keli, ei mikään järkyttävän kuuma, aurinko ei koko aikaa porottanut täydeltä taivaalta eikä onneksi satanut. Viime vuonna 1v-synttäreillä nimittäin oli paljon kehnompi keli.

Kutsuja tuli lähetettyä hirmuisesti taas, R:n suku kun sattuu olemaan aika iso ja hänellä on niin paljon enemmän sukulaisia, jotka ovat myös läheisiä. Minun sukulaisiin ei kuulu oikeastaan muita kun vanhemmat, veli ja mummi, sekä isoeno vaimonsa kanssa. Muut ''omista kutsutuista'' olivat sitten kavereita tai perhetuttuja, eivätkä verisukua. Kutsuja tuli lähetettyä kokonaisuudessaan reilulle viidellekymmenelle ihmiselle, en muista tarkkaa määrää. Paikalle ihmisiä saapui suunnilleen 25-30. Oikein sopiva määrä siis, vaikka jotkut eivät päässeetkään. Tärkeimmät heistä, jotka eivät juhliin päässeet, tulivat tai tulevat sitten aiemmin/juhlien jälkeen kahvittelemaan.



Lahjoja Nella sai taas paljon, mutta tosi kivoja juttuja kyllä ja myös tarpeellisia. Muutamia oli myös sellaisia, mitä olin nimenomaan neidille toivonutkin. Parempi mielestäni niin kuitenkin, ettei sitten tule mitään krääsää tai tilaa vieviä turhia juttuja. Tärkeintä toki on, että ihmiset pääsevät paikalle, eivätkä ne lahjat, mutta tänä vuonna oli kyllä lahjoillakin isompi merkitys. Nimittäin se, kuinka paljon Nella jo ymmärtää lahjojen avaamisesta ja saamisesta, ymmärsi aina hienosti kiittää ja halata vieraita. Reipas neiti oli muutenkin tosi kiltti koko juhlapäivän, vasta melkein kaikkien vieraiden lähdettyä alkoi vähän väsymys painaa päälle kun eihän tuo neiti ollut malttanut ennen juhliakaan nukkua päikkäreitä. Juhlat kestivät kuitenkin kokonaisuudessaan n. kello kahdesta kuuteen illalla, joten pitkä päivä oli järkkäilyjen, itse juhlien ja jälkimaininkien kanssa. Muutama lähellä asuva jäi vielä pidemmäksi aikaa istumaan, mikä oli kiva juttu. Suurimmalla osalla oli kuitenkin enemmän ajamista, mutta hyvin silti viihtyivät juhlissa. Juhlathan siis pidettiin taas meidän mökillä, mikä on kyllä ihanteellinen paikka järjestää juhlia! Varsinkin, jos kelit suosii.
Meidän perhe ♥
Lahjat esittelen erillisessä postauksessa, nyt kuvia yleisesti juhlista, koristeluista, ruokapuolesta ja tietenkin itse synttärisankarista. ♥
Juhlapäivän aamuna ♥

Juhlamekoksi valikoitui alesta ostettu POMPdeLUX:n ihana tyllimekko ♥ Väri: Peach, koko: 92cm
Kakut muumifanille ♥
Makeaa



Tarjoiltavana oli vihersalaattia, makaronisalaattia, lohijuustopiirakkaa(nam!), tuunattuja pizzoja, suolatikkuja, kaksi muumikakkua, kahta eri juustokakkua(valkosuklaa ja mansikka), ranskanpastilleja, tikkareita, muumisuklaa''kolikoita'', raparperi-rahkapiirakkaa, Nellan kummitädin M:n tekemiä suklaakeksejä ja kaupan keksejä. Juomina kahvia, teetä, vissyä, mehua, limua ja vettä.


Askartelin pilttipurkeista tälläisiä!





 

Kynttilöiden puhallus sujui hienosti!
Ja kakku maistui ;)
Nella telttaa kasamaassa :P
Nella sai lahjaksi ystävältäni R:lta kivan teltan ♥


Ihanuus ♥

Tein Nellan 1-2v elämästä kirjan, jossa tärkeitä hetkiä, hauskoja kuvia, läheisiä ihmisiä ja uusia taitoja yms. Se oli esillä synttäreillä ja ihmiset tykkäsivät sitä siellä selailla. :) Myös vieraskirja oli taas.

Lahjan kimpussa
Koristeina oli myös tälläisiä tutun tekemiä ihania sydän-koristeita, jotka säästin ristiäisistä ♥
Nellan täti(R:n sisko) ja meidän Milla-hauva ♥ Tädillä sylissä mökkinaapurilta lahjaksi saatu hauska muumi-tietsikka!
Juhlissa Nella sai ekaa kertaa maistaa tikkaria :)
Hali vaarille
Välillä vähän bisnespuheluita ;)
Kummitäti L, perhetutun Tiri-hauva ja Nempsu
Veikeä ilmeilijä ♥
Uuden muumi-kirjan tutkimista
Onnellinen prinsessa ♥
Ja välillä pitää ottaa vähän rennosti...
Hei hei!

Kaiken kaikkiaan ihan täydellinen päivä, kiitos kaikille osallistujille ja onnittelijoille! ♥♥

♥: Mira & Nella

8 kommenttia:

  1. Ihanat synttärit, tarjoilut, koristeet ja tietty Nella! <3 Tuo mekko on tosi nätti!

    VastaaPoista
  2. Vaikutti kivoilta juhlilta, ihana mekko sankarilla ja hyvät tarjoilut.

    Mun poika täyttää marraskuussa 2v, ja tarkoitus olis järkätä kans jonkinlaiset Muumijuhlat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, oli kyllä niin ihanat synttärit! :)

      Voih, kuulostaa kivalta! Aika hankalaa oli muuten ees löytää muumiaiheisia juttuja, joka paikassa oli vaan jotai prinsessa-, merirosvo-, disney-, yms. juttuja. :o

      Poista
  3. ihanat juhlat teillä ollu!!! onnea pienelle vielä =)

    VastaaPoista
  4. Mahtava idea tuo valokuvakirja! :) Ja upeat juhlat ja paljon tarjottavaa! On niissä ollut hommaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on kyllä kiva!! :) Kiitos, oli kyllä ihanat juhlat. :) Oli kova homma, mutta onneksi on niin ihania läheisiä auttamassa. ♥ muuten olisi jäänyt aika ankeiksi tarjottavat! :D

      Poista