Lilypie Second Birthday tickers

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Vauvan kotiutumisvaatteet

Heips!

Tänään pyörähti käyntiin rv 36+4. Nyt on sit päätetty vauvan kotiutumisvaatteet, on kaks vaihtoehtoa. Tyttöähän meille odotellaan, mutta jos sattuu olee poika niin toinen vaihtoehdoista käy hyvin myös pojalle. Bodyt ja kärjelliset housut ovat kokoa 50cm ja otan varmuuden vuoksi mukaan yhet 56cm housut, jos jättiläinen syntyykin ;) Myös muutama muu pipovaihtoehto on varmuuden vuoksi, mitä kuvissa ei näy. Sit mukaan tulee tutteja, harsoja, yks vaippa varmuuden vuoks ja tuttinauha. Ja sit otan sellasen pehmosen haalarin, jos on viileempi ilma. :)


Semmoset vaihtoehdot. :) Sit on viel sellanen valkonen ihan pieni neuletakki, kun tota raidallista en sit pojan päälle laita kun siinä on niin paljon pinkkiä ;).

Eilen kävin vähän shoppailemassa vauvalle taas vaihteeksi vaatteita ja hakemassa Lindexiltä nettitilauksen, missä oli hellehaalari ja 56cm housut. Aika hyvin pystyin ostamaan nyt isompia kokoja, onneksi, koska pieniä vaatteita meillä on jo niin paljon. Joten 62-68cm varasto täyttyi ;) Ottelin niistä jonkinmoisia kuviakin, mutten jaksa nyt siirtää niitä koneelle kun kamerasta loppui eilen akku niin siirtelen myöhemmin. 

Ottelin myös kuvia muutamista vaatteista, joita olen aikaisemmin ostanut ja vauvakirjoista joita mulla on. Niitä on peräti kolmin kappalein! Ehkä vähän liikaa ja kukaan ei usko, että jaksan kaikkia niitä täytellä, mutta mähän näytän että jaksan ;) Kahessa niistä on raskaudelle oma kohta, tossa ns. ''vanhanaikasessa'', mikä mulla oli kans pienenä, niin siinä ei oo. Oon ahkerasti jo täytelly ja laittanu kuvia niihin :)

                                            Tää mulla oli itelläni pienenä, nostalgista :))
                                            Tän ostin suomalaisesta kirjakaupasta, tää on tosi hauska :)                                          Tässä oli aika pitkälle täyttöaikaa, oisko ollu 5-vuotiaaks jopa.
                               Tän sain ilmaseks ku liityin Vaukirjaan :)

Mutta nyt on pakko mennä, kun kaveri ilmotti että on kohta jo täällä ja ei oo kahveja keitetty ja pitäs mennä vastaan! Kirjottelen myöhemmin, adios! :)

2 kommenttia:

  1. Muista ton vaukirja jutun kans, et jos et haluu seuraavaa pakettia ni käy peruuttamassa. Nimim. itse en peruuttanut ja sainpas maksaa siitä ja siinä ei ollut mitään kivaa meille :)

    VastaaPoista
  2. Joo tiiän, oon ollu jo monta kuukautta siin :) ärsyttävää ku pitää ain muistaa peruu! Ne on kumminkin suht kalliita kirjapakettei jos joka kuukaus ottais. :)

    VastaaPoista