Lilypie Second Birthday tickers

perjantai 21. helmikuuta 2014

Pompin uutuudet!

Ihanaa, nyt se on julkaistu! Nimittäin POMPdeLUX:n kevätmallisto. Odottelin jo innolla, että pääsee näkemään kunnon kuvat nettisivuilta. Ostoslistaa on tullut tehtyä, tai no en välttämättä sanoisi sitä ostoslistaksi vaan enemmän sellaiseksi ''harkintalistaksi''. Eli vaatteet, jotka siihen pääsivät, ovat mietinnässä ja muodostan niistä kunnon mielipiteeni vasta kutsuilla. Haluaisin hirmuisesti päästä Katariinan kutsuille sunnuntaina, mutta voi olla etten pääse. :/ Noh, viimeistään ainakin toisen kaverin kutsuille 11.3., jos siihen mennessä olisi sitten kunnolla tehnyt päätökset. ;)

Kokosin taas kollaasien muotoon omat lempparit!

Mekkoja ei kyllä tarvittaisi, kun niitä on aaaivan liikaa muutenkin. Mutta luultavasti on pakko kotiuttaa Badalona Little Dress, tai sitten se tunikana. Mekoista myös houkuttaa tuo ihana Belgrade Little Dress.. toivotaan, että ne olisi kauheita livenä.. ;)
Ihastuin tuon jumpsuitin yksityiskohtiin ja farkkuinen shortsiasu olisi tosi kiva kesäksi, ihan Nellan tyylinen. Villatakeista iskin silmäni heti tuohon raidalliseen ihanuuteen rosen sävyssä, ja shortseista myös rosen väriset olisi kivoimmat. Tosin niiden vieressä olevat olisivat käytännöllisemmät? Farkkushortseja en varmaan osta kumminkaan, kun ei niitä ole tullut oikein ennenkään käytettyä.

Oi että tuota Lucknow Little Skirtia.. apua! Niin ihana. Se on ehkä pakko hankkia vähän isommassa koossa, odottelemaan prinsessavaihetta? ;) En tiedä osaanko arkena käyttää Nellalla tuollaista, mutta onhan juhliakin tulossa taas kevään mittaan, hmm...
Tuo keltainen t-paita pitää saada kesäksi, ovat yleensä aina niin ihanaa materiaalia ja vitsit että tykkään noista hihoista!

Mahtavia ulkovaatteita tullut Pompille! Eikä tosiaan ole hinnalla pilattuja. Ja niiiin ihanan hempeita värejä! Tykkään tosi paljon. Pelottaa vaan vähän, että millaisena tuo rosen väri pysyy lapsen leikkiessä ulkona? Noh, eihän sitä voi tietää ilman kokeilua.. :) Softshell suit on varmaan pakko saada ainakin kuvien perusteella. Olisi niin helppo pukea, kauniin näköinen ja hyvät ominaisuudet. Ja hintakaan ei ole paha.
Kurahousuille(shell little bib pants) meillä ei ole nyt tarvetta, eikä oikeastaan takillekaan. Mutta kivannäköisiä on, eikö? Hienostelutakkiakaan ei tarvita varmaan, kun on tuo ihana toppaliivi joka menee hyvin keväälläkin kun on ohuempaa alla. Ja pelkällä fleecetakilla ja Pompin villatakilla/neuleella pärjää myös, kun aurinko alkaa lämmittää, mutta on vielä vähän viileää ja kesä antaa odottaa tuloaan.

Tuo keltainen uikkari olisi ihan mahtava! Niin pirteä ja kesäinen. Keltainen sopii muutenkin Nellalle mielestäni hyvin. Meillä on yksi UV-puku jo kesäksi, mutta tarvitseehan prinsessa tuollaisen söpön uimapuvunkin? ;)

Mitäs tykkäsitte uudesta mallistosta, mitkä oli teidän lempparit? Koko malliston näät TÄÄLTÄ.

Ihanaa viikonloppua! ♥


8 kommenttia:

  1. Yää, tytöille oli niin paljon kaikkea kivaa. Poikien puolelta oisin voinu ehkä kaks juttua tilata :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tytöille oli kyllä niiin ihania juttuja! En pahemmin tutustunut poikien puoleen, mutta voi harmi jos oli pettymys! :/

      Poista
  2. Mä en myöskään löytänyt mitään must have-juttua poikien puolelta, vilkaisin sinne kuitenkin vaikka oon päättänyt etten osta pojille vielä mitään :D Samoin tyttöjen puolelta jäi harmittamaan ettei ole mitään kunnon jumpsuitia, siis collaria. Mut eipä se paljon haittaa, säästää vaan mun lompakkoa :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ainahan pitää vähän vilkuilla. ;) mitä kokoa pojat nyt käyttävät? Ehkä ens kaudelta voitte jo jotain hankkia. :)

      Mä mietin ihan samaa! Miks ei ollut yhtäkään pitkähihaista jumpsuitia. :/ Ymmärrän sinäänsä, koska on kevät/kesämallisto ja yleensä syksyn mallistoissa on ollut, mutta ihan yhtä lailla olisi jumpsuit ihana viileisiin kesäpäiviin! Onneksi tilasin -40% alesta vaaleenpunasen jumpsuitin, missä on ne bling bling-jutut. :) se on 92cm, joten vielä iso. Toivotaan, että pääsisi kesällä käyttöön. :)

      Poista
    2. Pojat käyttää nyt 56cm, kohta 62 :) Joo pitää niitä vaatteita vähän vilkuilla, voi olla et metsästän niitä sit kans alesta! Viimeistään syksyllä, sit oon ihan peeaa :')

      Poista
    3. Oi he käyttää vielä niin pieniä. ♥ Se on kyl hyvä metsästää sit alesta, jos haluat ostaa kaksin kappalein kaikkea niin ei tuu niin hirmuisen kalliiksi. ;)

      Poista
  3. Toi uikkari kyllä näyttää aikas kivalle ja toi haalari ja noi takit! Tosi kivoja kyllä ovat. :) Muuten ei vieläkään iske nää vaatteet muhun. Tosin mun pitäs päästä kutsuille, mutta en tiiä ketään kellä niitä ois. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! On kyllä kivat, mäkin tykkään. :)
      Eipä kaikkien tarvikaan kolahtaa kaikkiin, ihan hyvä vaan kun on eri makuja. :)
      No voi höh. :/ Se tuskin sua auttaa, että täällä pk-seudulla ois kutsut. :D

      Poista