Lilypie Second Birthday tickers

maanantai 3. helmikuuta 2014

Hyvää (eilistä) syntymäpäivää mulle!

Eilen täytin siis 22v, ja ei kyllä tuntunut missään! :D Ennen aina jotenkin odotti synttäreitään, varsinkin tietyssä iässä. Nyt sitä ei lähes enää muista, paitsi tietenkin niistä viesteistä ja onnittelusoitoista, mitä päivän mittaan tulee. Ja Facebookin täyttyvästä seinästä...


Nella osaa sanoa kaloista jo ainakin ''kuha/kuuha/kuah'', ''hauki''(joka tosin joskus sekoittuu ''hauvaan'' :D), ''kiika''(=siika), lohi/ohi(=lohi)... Ja kala on edellen ''kaa''. Ai miten niin isi on kalamies? ;)
Lauantaina oltiin Nellan kaverin A:n 1v-partyissa ja sen jälkeen vielä vähän sukuloitiin. Illalla kun neiti meni nukkumaan niin lähdin hyvän ystäväni M:n(Nellan kummitädin) kanssa parille. Oli niiiin ihanaa kunnolla vaan jutella kaikesta, ihan rauhassa! Ja kylläpäs sitä juttua riittikin. :) Oltiin siis Basessa ja siellä oli livebändikin, joka soitti meihin iskevää akustista musaa. Siinä otettiin neljä juomaa neljässä tunnissa, joten eipä mitenkään hirveän villiä juhlintaa. ;) Klo 01.50 tuli molemmilla bussit ja suunnattiin koteihimme.

Uusi ihana mekko Cubukselta! Koko 98cm, joten on vielä vähän pitkä.
Cubuksella on ihania lastenvaatteita ja nehän on aika uusi juttu kyseiselle liikkeelle. Niitä on saatavana pk-seudulta Jumbosta ja Tapiolasta, käykää kurkkaamassa! Eikä oo hinnallakaan pilattuja kyllä. :)
Sunnuntaiaamuna olisin saanut nukkua vähän pidempään, mutta R ei muistanut laittaa makkarin ovea kiinni ja Nellan herätessä klo 9.15, alkoi Late Lampaan musiikki ja neitosen iloinen höpötys raikaa enkä saanut itsekkään enää nukuttua. R:lta sain etukäteislahjana jo viime viikolla aikaisemmin Soda Streamin! Olen tykännyt siitä ihan hulluna mökillä, ja jonkin aikaa meille sitä jo halunnutkin. Tosi kätevältä kyllä vaikuttaa, luultavasti eniten tulee juotua ihan normaalia kivennäisvettä sitä käyttäen.


Makoilin sängyssä kuitenkin sen aikaa, että R sai keitettyä kahvit, syötettyä Nellan ja tehtyä mulle aamupalan sänkyyn. ;) Ennen sen saikin heti herättyään, mutta nykyään tietenkin Nella menee etusijalle ja ''joutuu'' hetken odottaa, heh. :)

Näin pitkä neidin otsis jo on, onneksi antaa pitää jo pinniä. :) En raaski leikata vieläkään!

Aamupala sänkyyn ♥
Yhdentoista pintaan R lähti pilkille kavereidensa kanssa ja minä jäin kotiin leikkimään Nellan kanssa. Puoli kahden aikaan äitini tuli meille ja Nella iloisesti huuteli ''mummiii, mummii''! Ihanaa kun Nella tunnistaa läheisimmät ihmisensä jo niin hyvin. ♥
Äiti oli Neltsun kanssa sillä aikaa, että kävin suihkussa ja meikkasin. Kahden aikaan R tuli takaisin pilkiltä(tietenkin ilman kalasaalista...) ja me lähdettiin äitini kanssa syömään sekä leffaan. En olekaan käynyt leffassa puoleentoista vuoteen! Joten jo oli aikakin.

Äitini maksoi minulle synttäreiden kunniaksi leffan, ruoan, irtokarkit ja limun, vaikka olisin kyllä itsekin maksanut. Heiltä kuitenkin on tulossa kallis lahja minulle, josta kerron ehkäpä tuossa tiistaina lisää, tai myöhemmin... :) En jaksa odottaa!

Käytiin siis katsomassa äitini kanssa Ei kiitos- leffa, jonka olemme molemmat lukeneet myös kirjana. Kirja oli superhyvä ja tykkäsin kyllä leffastakin. Vähän ehkä ronski sitä ajatellen, että oman äidin kanssa menee katsomaan ja leffa oli aika täynnä seksikohtauksia.. :D Mutta eipä se mitään haitannut meitä. :D Kaikenkaikkiaan hyvä leffa ja ennenkaikkea seura!

Mitäs muuta meille kuuluu? Eipä oikeastaan mitään sen ihmeempiä, normaalia arkea eikä oikein mitään mainittavan arvoista. Joten ehkäpä jätän löpinät sikseen ja palaan, kun on taas jotain asiaa.. :) Loppuviikolle on luvassa kivoja juttuja, R:lla on perjantaina vapaapäivä ja lauantaina mennään perheen(äitini, isäni, mummini, veljeni, veljen tyttöystävän ja Nellan) kesken juhlimaan päivällä lounaan merkeissä mun synttäreitä, mun veljen synttäreitä ja Nellan puolitoistavuotis(!)päiviä. Siitä Nella lähtee sitten mummilaan yökylään ja me jatketaan iltaa juhlimalla isommalla porukalla veljeni kaksvitosia. Jee, kivaa! :)

                                 Hauskaa viikkoa lukijat! :)

6 kommenttia:

  1. Täh, tunnistaako Nella ne kalat?!? Siis jos osottaa jotain kalaa, niin sanoo oikealla nimellä??
    Kiva, mulle jokaikinen kala on vain kala, hauen ehkä tuurilla tunnistan :D

    Hahaha oonko utelias vai mitä, haluun jo tietää mitä sä oot saamassa!! Ei tommosii voi laittaa ´´sellasta ja sellasta mutta kerron myöhemmin`` murrr ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joskus tunnistaa ja joskus menee aika pieleen. :D Mutta osaa sanoa ne tosiaan. :) Tosin, neiti aika paljon toistelee kaikkea mitä me sanotaan ja Riku puhuu paljon kalastamisesta. :D Että ei ihmekään. ;)
      En mäkään tunnista ees kaloja kovin hyvin! Haha :D

      Kerroinkin sulle jo Facebookissa. ;) ♥

      Poista
  2. Onnea sulle! :) Kivalta kuulostaa sun synttäri-jutut.

    En muuten tiennytkään, että Cubuksella on lasten vaatteita. Pitääpä käydä niitten nettikaupasta kahtomasta, kun meidän Cubuksella ei vielä ainakaan ollut. :)

    Ompas kyllä Nella taitava, kun tunnistaa kaloja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Niinpä. :)

      Se onkin aika uus juttu, eikä vielä kaikilla Cubuksilla olekaan niitä. :) Ainakin Salossa, Tapiolassa ja Jumbossa on tällä hetkellä, eiköhän kohta laajene jo. :)

      Niinpä! Ainakin osaa nimetä ne, jos ei aina tunnista. :) Paljonhan Nella toistelee asioita, joten ei nyt välttämättä voi sanoa, että tunnistaisi ne sinäänsä. :D

      Poista
  3. Mulla on sulle haaste blogissani, http://kotiaidin-paivakirja.blogspot.fi/2014/02/haaste.html :)

    VastaaPoista