Lilypie Second Birthday tickers

lauantai 25. tammikuuta 2014

Suosikkeja & Inhokkeja lastenvaatteista...

Heips!

Ajattelin nyt tehdä tälläisen postauksen, missä kollaasien muodossa esittelen muutaman (netti)kaupan lastenvaatevalikoimaa niin, että laitan omia suosikkeja ja omia inhokkeja. Nämä on mun henkilökohtaisia mielipitetä ja sehän onkin parasta, että kaikki tykkää eri jutuista, niin ei ole joka lapsella sitten samoja vaatteita päällään. ;) Keskityn näissä lähinnä tyttöjen vaatteisiin sen pohjalta, mitä en pukisi Nellalle mielelläni ja mistä taas tykkäisin Nellan päällä hirmuisesti.
Tästä tulee nyt ehkä aika hyvin esille mun oma maku lastenvaatteiden suhteen. Lempparipaikkaa merkeistä pitää edelleen POMPdeLUX, jolla on ihanan hempeitä, tyylikkäitä, ajattomia vaatteita ja sitten taas vastakohtana Me&I, jolla on värikästä ja lapsekasta vaatetta enemmän. Minuun iskee värikkyys ja hauskuus, mutta toisaalta taas pastellisävyt ja hempeä tyttömäisys Nellan vaatetuksessa. On ihanaa kun on paljon valikoimaa vaatteissa mitä neidille pukea, joku päivä voi olla prinsessatyylinen ja toisena päivänä taas lapsekas iloisuus paistaa vaatteista. Myös Po.P:sta tykkään kovasti, varsinkin raitavaatteista. Näissä kolmessa merkissä minua kiehtoo myös EHDOTTOMASTI laadukkuus.
Body Polarn O.Pyret
Housut Me&I

Body & Housut Me&I
Hattu Silverjungle(jolla on niiiin ihania vaatteita myös!)
Paita POMPdeLUX
Hame POMPdeLUX
Mekko POMPdeLUX
Paita ja tossut Polarn O.Pyret
Housut Me&I



Paita Polarn O.Pyret
Housut: Polarn O.Pyret
Sitten taas muhun ei iske ollenkaan Angry Birdsit, Autot, liian pröystäilevät kimallejutut, harvoin mitkään tekoturkikset, oudot väriyhdistelmät eikä täysin mustat vaatteet pienellä lapsella. Aika paljon on juttuja, mitä en ihan heti pukisi neidille, mutta olen niin hullaantunut lastenvaatteisiin, että enemmän löytyy niitä omaa silmää miellyttäviä juttuja kyllä!

Viimeisimmät hankinnat...


Joku päivä iskee se, että neiti päättää haluavansa itse valikoida vaatetuksensa. Kauhulla odotellen! Monella tytöllä tulee prinsessavaihe ja se mua ei kyllä haittaa yhtään. Enemmänkin ehkä haittaa se, jos Nella tykästyykin johonkin ihan kauheaan, kuten minihameisiin, niihin hirveisiin vihaisiin lintuihin tai muuhun sellaiseen.
Nella on nyt jo varsinainen muumifani ja bongaa muumihahmoja ihan joka paikasta. Tämän myötä olen itsekin alkanut tykkäämään muumivaatteista lapsilla, vaikka ensin ne ei niinkään iskenyt muhun.

R on myös yllättävän tarkka (mieheksi) Nellan vaatteista, niin kun olen täällä blogissakin joskus maininnut. R ei hyväksy ollenkaan eläinkuosisia vaatteita, eli siis leopardi/gepardi/seepra/tiikeri/pantterikuosia, mutta siis se ei haittaa jos vaikka eläimen kuva on vaatteissa.
R ei myöskään tykkää kauheasti Hello Kitty-vaatteista eikä glitterkimallehärpäkkeistä eikä tekoturkisjutuista. R ei myöskään voi sietää, että ostelen Nellalle ns. ''merkkivaatteita'', eli jotain kalliita, jotka jäävät hetkessä pieneksi. Mun perusselityksiä onkin laadukkuus, jälleenmyyntiarvo, ekologisuus.. ja kaikkea muuta, jolla saa yleensä hetkeksi miehen narinan loppumaan. ;)
R:lta kysyin, että oliko vielä muita vaatteita, mistä et tykkää, niin se sanoi: ''Kaikki mikä ei lapselle sovi''. :D
Onko teidän muiden miehet tarkkoja lastenne vaatetuksesta?
Huvittavaa toisaalta on se, että R:n ostamat vaatteet Nellalle ikinä rajoittuu varmaan yhden käden sormilla laskettaviin määriin. Ja silti jaksaa urputtaa. ;)
Paita, hame ja sukkahousut Polarn O.Pyret
Söpöliini ♥
Mutta nyt ''pidemmittä puheitta''(:D) niihin kollaaseihin! En valitettavasti voinut koota tähän esim. Pompin ja Me&I:n vaatteita, kun uudet mallistot eivät ole vielä ilmestyneet. Niihin sitten palaan varmaan myöhemmin... :)

Tähän tosiaan nyt muutaman nettikaupan omia lemppareita ja ei-niin-lemppareita, kaikki kuvat otettu kyseisen nettikaupan sivuilta ja kaikki ovat tällä hetkellä myynnissä olevia tuotteita, joko baby-mallistosta tai isompien tyttöjen/lasten mallistosta!

Ensin Lindexin inhokit:

 Tuossa nyt jotain, jotka eivät oikein omaa silmää miellytä. Nuo kukkashortsit on aika järkyttävät ja tuo yläoikean liivi... Ja tarviiko noista lintujutuista edes mainita..?!

...ja suosikit:
Lindexiltä olisin löytänyt muutakin kivaa, mutta tuossa joitakin lemppareita. Lindexin kevät vaikuttaa tosi värikkäältä, ihanat nuo omppu- ja päärynätunikat, eikä ole hinnalla pilattu! 9,95€/kpl. Söpöt myös nuo mustat leggarit omppupolvipaikoilla.
Tykästyin myös tuohon Bamse-yöpukuun, jossa on pieniä tähtiä. Meillä olisin tarvetta kaksiosaisille yöpuvuille, ne kun tuntuu nyt kätevämmiltä tuolle lähes puolitoistavuotiaalle. En vain oikein raaskisi maksaa 16,95-22,95€ yhdestä yöpuvusta.. No onneksi on aina jotain alessakin. :)
En tykkää yleensä kissakuosisista jutuista, mutta tuo yläoikealla oleva setti on kyllä hurmaava, eikö?

Sitten H&M:n inhokit:
Tässä näkyy paljon niitä R:n vihaamia eläinkuosisia juttuja, joista tossa koitin selittää selitin. Jotenkin ne ei enää iske omaankaan silmään, kun tietää ettei niitä meille voi hankkia. :D
Myöskään tuo kissakuvioinen liila paita ei miellytä ja ei nuo muutkaan oikein.

...ja H&M:n suosikit:

H&M:llä on paljon edullisempia yöpukuja, kun vaikkapa Lindexillä, KappAhlilla, tai oikeastaan melkein missä vaan muualla tämäntapaisista kaupoista. Kaksiosaiset yöpuvut tuolla ylhäällä kollaasissa ovat esimerkiksi normihinnaltaan 14,95€/2kpl! Ja tuo söpö Bambi-kuvioinen yöpuku oli kympin alessa.
Rakastuin myös noihin tähti''farkkuihin''(ovat siis pehmeää materiaalia) ja hypistelinkin niitä jo tässä aiemmin livenä. Meinasin ostaa ne, mutta en nyt vielä sitten ostanutkaan.
Tuo fleece on hurmaavan söpö ja tulee mieleen noista sydäntaskuista Racoon-merkki. Noita on monessa eri värissä H&M:llä, mutta valitettavasti nettikaupasta juuri tuo väri oli loppunut, niin kuin muutama muukin.
Tuo toppaliivi ja kumisaappaat keskellä on ihanat! Meillä nyt ei vain ole tarvetta niille, kun on parit kumpparit ja Pompilta kotiutui juuri vähän aikaa sitten se untuvatoppaliivi.

KappAhl:n inhokit:
Hevoskuosi ei iske muhun mitenkään, en ole koskaan oikein ollut heppatyttöjä. Kisukuosi ei tässäkään iske, eikä edelleenkään tuo lintu... ja tuo uikkari?! Joo ei!

ja KappAhl:n suosikit:

KappAhlilta löytyi vaikka mitä ihanaa! Erityisesti tykkään Newbie-mallistosta, niin kuin moni muukin varmasti. Hempeitä sävyjä, luomupuuvillaa, kivoja leikkauksia, ajattomia ja tyylikkäitä. Aika paljon samaa kun POMPdeLUX:sissakin! :)
KappAhlin muutkin vaatteet ovat tosi kivoja ja meillä pysynyt kyllä hyvinä useista pesuistakin huolimatta. Tähtikuosi iskee muhun kovaa ja sitä näkyykin tuossa ruokalapuissa, yöpuvussa ja pipossa. KappAhlin vaatteissa on mun mielestä oikeassa suhteessa värikkyyttä ja tyylikkyyttä, ei yliampuvuutta useimmiten. Löytyy vähän kaikille jotakin! Rakastan noita mekkoja, vooih. ♥

Polarn O.Pyretin inhokkeja:

Tuo sadelakki on nyt aika perus, ehkä sitä voisi käyttää muttei sytytä kyllä ihmeemmin.
Norsutopista en tykkää yhtään, vaikka en kyllä toisaalta ole livenä nähnytkään. Sama juttu vihreän velourmekon kanssa. Muutenkin harvoin tollaset vanhanaikaiset samettimekot iskee niinkään.

ja Polarn O.Pyretin lemppareita:


Po.p:lta löytyy niiiin ihania juttuja, en kestä! Noista sirkusmalliston vaatteista meillä on tuo hame liila-punaisena, tuo sydänpaita ja moniraitainen paita alarivistä. Noita housuja himoitsen myös... Ja lisäksi meillä on tähtipaita ja panta noista vielä.
Ihana tuo puna-valkoraitainen mekkonen tuossa tokalla rivillä! Ylläri vaan, oli loppuunmyyty, kun oli alessa ollut... Nuo raidalliset polvipaikkapöksyt on uutuus ja samoin tuo valkoinen ylärivin sydänpaita. Ihania sydänjuttuja oli tullut enemmänkin, ja livenä ihastelin sydäntaskumekkoa, mutten löytänyt netistä sen kuvaa tähän, höh!
 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Unohdin tästä nyt mulle suhteellisen tuoreen tuttavuuden, Nextin! Ihania vaatteita ja laadukkaita, ainakin nyt niiden muutamien vaatteiden perusteella mitä meillä on. Mutta pelkään, etten löytäisi sieltä hirveästi inhokkeja... ;) Pitäisi ehkä laittaa taas tilausta tulemaan, niin tyytyväinen olin viimeksi tilaukseen ja kuinka hyvä hinta-laatusuhde niissä onkaan.

No mutta sellaista tällä kertaa! Mitkä mun inhokeista ja suosikeista kolahti sinuun, mitkä ei? Miksi? Keskustelua! Tämä on kiva aihe. :)

Hei tuli muuten vielä mieleen, että kiinnostaisiko teitä blogikirppis? Mulla olisi ihan hirveästi Nellan vanhoja vaatteita myytävänä. Jos kiinnostaa, niin miten se olisi kannattavinta toteuttaa?
Ja vielä toinen kysymys; kiinnostaisiko teitä postaus siitä, miten Nellan tyyli, tai no siis mun oma mieli neidin vaatteiden suhteen, on muuttunut vauva-ajoista tähän aikaan, toki kuvien kera? :) Ja sitten olisi myös sellainen postausidea otsikolla ''Jos meillä olisi poika, pukisin hänet näin'', olisiko se kiva?

Katson aina tasaisin väliajoin blogin tilastoja, on mukavaa seurata mikä teitä kiinnostaa eniten, eli mitkä ovat luetuimmat postaukset. Viimeisen kuukauden sisältä lastenvaatepainotteiset postaukset ovat keränneet selvästi eniten katselukertoja Pullo pois- projekti- postauksen lisäksi. Joten lastenvaatteet kiinnostaa lukijoitani selvästi, jes! :) Niistä kun tykkään kirjottaa, kaiken muun lisäksi toki.

Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille! :)

11 kommenttia:

  1. Tosi paljon sulla on samanlaisia suosikkeja ja inhokkeja kuin mullakin!
    Ihanat kollaasit olit tehnyt :) En ole edes huomannut H&M:llä noita vaatteita, joita kollaasissa oli. Tosi söpö tuo Bambi-yöpaita! Mulla käy monesti niin, että kun menen etsimään H&M:stä jotain vaatetta jonka olen nähnyt, en löydä sitä ollenkaan liikkeestä tai netistä. Taidan vaan olla sitten aina liian myöhässä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että meillä on sama maku! :) Ja kiitos, kollaaseja on kivaa tehdä. :)
      Hyvä jos oli jotain hyötyä ja bongasit uusia ihanuuksia. :) Toi on kyllä ärsyttävää kun noin käy. :( Voihan se olla, että monesti aikainen lintu madon nappaa tässäkin asiassa. :P

      Poista
  2. Kyllä nämä kiinnostaa aina. Lähinnä siksi , että täältä löytynee aina jokin kiva vinkki tai joku huippuihana vaate :) ( joskus olisi siis hyvä olla vilkuilematta ;) )


    Meillä mieheni tykkää hyvin samoista asioista lasten vaatteissa kun minäkin. Ulkovaatteet on yleensä mustaa ja niihin kivoja asusteita väriksi. ( Joo tulee varmaan se päivä kun Tyttö tatoo pinkin puvun , eikä se haittaa ) Aika pelkistetystä tykkään, laadukkaasta, nyt talvella eritoten villasta ja lämmöstä, helppoudesta pukea... Lemppari merkit on MR ja Pop, sekä Gugguu. :) Lisäksi perusasusteita hankitaan yleensä Lindexiltä.


    Ihania kuvia neidisä <3 Pus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa kuulla! :) Tuo on kyllä petollista, kun lukee juttuja ja näkee kuvia ihanista lastenvaatteista, niin ei tee lompakolle ainakaan hyvää. ;)

      Se on kyllä kiva, että teillä mies on sun kanssa samoilla linjoilla lastenvaatteiden suhteen. :) Kyllä R:kin yleisesti ottaen hyväksyy kaikki, mitä ostan ja ei niin paljoa eroa näkemykset, mäkään en erityisemmin leopardikuosisista sun muista välitä. Mutta välillä on kyllä turhankin tarkka. :D
      Pelkistetty ja laadukas kuulostaa hyvältä! :) Mun pitäisi tutustuakin paremmin tuohon Gugguu-merkkiin, en ole sen kummemmin siihen ennen törmännyt kuin sun blogissa. :) Kuulostaa erittäin tutustumisenarvoiselta, kiitos siis muistutuksesta. :)

      Voi kiitoksia! ♥

      Poista
  3. Arvasin heti, kun tätä aloin lukea, että meilla on varmasti aika samanlainen maku ja niinhän siinä kävi. :D Oikeestaan noi kaikki inhokit oli munkin inhokkeja. Ja varsinkn tämän ikäselle. Mää oon nyt ihastunut tohon Polarniin ihan täysin ja nytkin, kun katoin uutta mallistoa kaupassa niin olin aivan myyty! Ne ihanat sydänkuosiset vaatteet! <3 Se siis mikä on sulla tossa noissa sukissa. Jotenkin iski niin kovasti! Pakko jotain varmaan jossain veiheessa kotiuttaa. En tiiä jaksaako ottaa aleihin, mutta toisaaltaan me ei vaatteita nyt tarvitakkaan. On ihan liikaa! :D Vaihan jokasen pienenkin ruokatahran jälkeen vaatteet ja joka aamua joka tapauksessa, että saa käyttää kaikkia ihanuuksia. :D

    Ja siis noi sateenkaari uikkarit!? :O Siis mitä ihmettä oikeesti. En ymmärrä yhtään, että lapselle pitäisi laittaa tollanen päälle. Ei ei! Ja määkään en ymmärrä oikein noita liivejä. Ei oo mun juttu myöskään.

    Noi sun postaus ideat kuulostaa tosi kivoille! Tee ihmeessä sellasia. Näitä on aina kiva lukea ja saada ideoita itellekkin mitä ostaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja tee ihmeessä blogikirppis. Ehkä se vaan menee niin, että kuvaat kaikki vaatteet ja sitten laitat tänne postauksen niin, että jokainen kuva on numeroitu. TOSI iso homma siinä on, mutta niin se toimis. Tai sitten teet esim. tietyn koon omana postauksenaan tai esim. housut ja paidat omanaan jne. :)

      Poista
    2. Haha, jep! :D Meillä kyllä tuntuu olevan samanlainen maku, olen ennenkin huomannut sen! :) Kivaa lukea toistemme vaatehaaveiluista ja ostoksista siis. :)
      Joo välillä kyllä mietin noista jostain LASTENvaatteista, että mitä hittoa! Minihameita ja ihmeellisiä bikineitä, hyvä ettei napapaitoja... Menee vähän överiksi. Mun mielestä minkään alakoululaisenkaan ei pitäisi sellasiin vielä pukeutua, saatika sitten taapero/leikki-ikäisen!

      Nuo Po.P:n sydänkuosiset jutut on kyllä valloittavia! Saas nähdä, mitä meille vielä sieltä kotiutuu.. ;) Ja teille! Eihän sitä aleihin malta odottaa... :D

      Ja meillä ihan sama juttu, yleensä 1-3 kertaa päivässä tulee vaihdettua neidin vaatteet. :D En kestä jos on yhtäkään tahraa vaatteessa ruokailun jäljiltä, varsinkaan jos johonkin ollaan lähdössä. Enhän itsekkään kulkisi tahraisissa ja likaisissa vaatteissa! (jos sitä edes huomaisin.. :D)

      Kivaa, että noi kuulostaa sun korvaan hyviltä. :) Pitääpi alkaa vääntämään niitä jossain välissä, paljonhan niissä on hommaa kyllä. :)

      Kiitos vinkeistä blogikirppiksen suhteen! Jos jaksaisin jossain vaiheessa alkaa sitä tekemään, ois kyllä kiva. :) Paljonhan senkin eteen pitäisi nähdä vaivaa, mutta pääsispä noista eroon.. Löytyiskö sieltä potentiaalinen ostaja? ;)
      R sanoi, että ''myyt sitten kaikki kerralla siellä pois!'' :D

      Kiitos taas kommentista, ihanaa kun aina jaksat nähdä vaivaa kommenttien eteen! ♥♥ :)

      Poista
    3. Oishan täällä potentiaalinen ostaja, jos vaan hinnat natsaa. :) Siinä on kyllä tosi iso homma, mutta kun sen tekee niin sitten se on pois päiväjärjestyksestä. Ja niitä voi aina kuvailla, kun ehtii ja lisätä sitä mukaa luonnokseen ja julkasta, kun on valmis. :)

      Ei todellakaan jaksa odottaa aleihin! :D Pitää kahtoo joskos nyt, kun kelalta tulee rahaa niin kävis ostoksilla! :P

      Noissa on tosiaan iso homma noissa sun postaus ideoissakin, mutta niitä ois kyllä kiva lueskella! :)

      Eipä kestä! Musta on kiva aina kommentoida, kun on niin kivoja aiheita mitkä itseäkin miellyttää. :)

      Poista
    4. Kiva! :) Hinnat on aina sovittavissa. :)
      Jep, niin mä varmaan teen. :)

      Haha joo, sama homma.. ;) Tosin meen 30.päivä Me&I:n kutsuille, ääää! :D

      Pitää tehdä pikkuhiljaa eteenpäin, aina kun ehtii. :)

      Kiitos samoin. ♥

      Poista
  4. Hahah mulla on pakko saada listalla noi kappahallin kukkafarkut <33 Pomp De Lux on omakin suosikki, mutta Miikkari inhokki. Onneks kaikille löytyy jotain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, muhun ne taas ei iskenyt! :D Ja Pomp kuuluu suosikkeihin ehdottomasti(uutta mallistoa odotellen!), mutta niinpä myös Me&I... ;) Ihanaa kun kaikille löytyy jotain ja maut on erilaisia! :)

      Poista