Lilypie Second Birthday tickers

torstai 30. tammikuuta 2014

Miikkaritilaus, mietteitä mallistosta livenä ja muuta ylitsepursuavaa löpinää

Moikka!

No niin, nyt on mallisto nähty livenä! Ei taida ihan olla tervettä tää mun lastenvaatehurahdus, kun meinasin menettää yöuneni miettiessä mitä tilaisin. Eilen illalla kun oltiin alkamassa R:n kanssa nukkumaan, niin keskustelu meni näin:

Minä: ''Apuaa, mikä pohtiminen mulla on!''
R: ''No kui?''
Minä: ''Arvaa?!?''
R: ''No varmaan mietit mitä huomenna ostaisit'' (*syvä huokaus*) 
Minä: ''No niinpä! Mä en kestä, siel on niin ihania juttuja ja tulee hirveä valinnanvaikeus!'' 
R: ''Joo tai sit et tilaa mitään. Ne on muutenkin ihan älyttömiä vaatteita, eihän siinä oo mitään ideaa, että joku kissa, jolla on kruunu päässä, on jossain taskussa, siis häh!''
Minä: ''Sä et vaan tajuu.''

Että silleen... Ei ihan tajuu noi miehet, vai mitä ootte mieltä?

No mutta tosiaan, innolla odotin perhekahvilaan pääsemistä ja malliston näkemistä livenä. Heti meninkin jutskailemaan esittelijän kanssa, ennen kun esittely edes alkoi. Hypistelin jo vähän vaatteita ja tarkastin, ettei kruunuleggarit ole niin ''kalsarimaiset'', mitä kuvassa näytti. Ja eihän ne olleet, yhtään! Ihan perus, sellaista pehmeää puuvillaa, ihanan tuntuiset ja paaaljon kivemmät luonnossa! Rakastuin!

Vaikeaa tilauksesta teki se, että budjetti oli tällä kertaa tosi rajallinen. Viimeksi meni helposti pari sataa, kun tilailin edellisen malliston vaatteita, mutta nyt ei ollut kyllä yhtään ylimääräistä käytettävää. Meidän imuri sanoi sopimuksensa irti sunnuntaina ja uusihan piti käydä ostamassa, siihen menikin sitten pari sataa. Eli PUOLET siitä mitä saan edes kuukaudessa. Lisäksi piti ostaa pölypusseja jne, joihin meni nelisenkymppiä. R maksaa itseään kipeäksi uudesta autosta joka kuukausi ja sen valtavista veroista ja vakuutusmaksuista, joten tässä ei tosiaankaan elellä herroiksi... Ihan tosi, kohta pitää varmaan mennä töihin kun ei tästä meinaa mitään enää tulla. En vaan millään haluaisi laittaa pikkuneitiä hoitoon alle 2-vuotiaana, mutta no can do. No, katsotaan jos tässä kituuteltaisiin vielä jonkin aikaa. Jos jaksaisi tota lisäbisnestä tehä ahkerammin, eli myydä Nellan pieneksi menneitä vaatteita, kyllähän silläkin jo tienaa vähän. :D Enks mä ookkin positiivinen?

Mutta nyt kyllä vähän lähti taas sivuraiteille tämä höpinä, joten tässäpä se tilaus:

No ne kruunulegginsit, koossa 86/92cm
Maailman suloisimmat tyttöjen kissapöksyt, koko 86/92cm
Lasten taikahousut, iiihanat! Varmasti supermukavat lapsen päällä, mulla on itelläni nää naisten mustat ja on tosi hyvät.
Koko 86/92cm. Kokeilin Nellalle tuota 98/104cm kokoa ja oli ihan valtavat! Siis niin isot, että olisi ehkä juuri ja juuri yli puolen vuoden päästä sellaiset, että voisi harkita niiden laittamista neidin päälle. Esittelijällä ei ollut tuota pienempää kokoa mukana, mutta veikkaan sen olevan aika hyvä ja reilukin. Neiti kun ei mun oman arvion mukaan ole vielä kun vähän yli 80cm, viime mittauksessa 3-4kk sitten oli 78,5cm. Varmasti on siitä tullut muutama sentti pituutta, mutta ei kumminkaan ihan hirveän paljoa, koska 86cm vaatteet menee ihan vallan mainiosti päälle. 80cm ollaan jätetty jo kokonaan pois.
Miikkarin vaatteet ovat tunnetusti muutenkin reilua mitoitusta ja jotain mitä meillä on odottamassa 98/104cm koossa, ovat kyllä toooosi isoja. En mä jaksa odottaa siihen asti, joten tilasin nyt kaikki heti käytettävässä koossa, kerkeehän muuten makukin taas muuttua. ;)
Semmoista lähti tilaukseen. Tyttömäistä ja kivannäköistä, helposti yhdisteltävää arkipöksyä. Mekkoja harkitsin, varsinkin sitä keltaista pöllötunikaa, mutta... Ehkä meillä kuitenkin on niitä enemmän kuin liikaa jo. Kerrankin mä oon ollut suhteellisen maltillinen ja fiksu. :D

Kokeilin itselleni poncho mekkoa, pinkkiä paitaa(jossa on kireät hihat ja löysä muuten) sekä fluid pantseja. Fluid pantsit eivät istuneet mun päällä yhtään samanlailla, kun me&i:n sivuilla olevan mallin... jostain kumman syystä. ;) Noiden pitäisi vissiin olla löysemmät reisistä ja kapeammat sitten alhaalta. Mutta mulla ne oli suht kireät reisistäkin ja näytti ihan kun mulla olisi ollut päällä perus ihoa myötäilevät mustat legginsit.. Että silleen. Tosi ihanat olivat kyllä päällä, ihan unelmat. Mutta en kumminkaan ihan viitsi maksaa 45€ legginsin näköisistä mukavista housuista? Jotka lisäksi ovat esim. näillä säillä ihan liian ohuet sellaisinaan käytettäviksi. Kokeilin kylläkin ehkä yhtä kokoa liian pieniä, ehkä yhdet isommat olisivat olleet enemmän sellaiset päällä kun ''niiden pitäisi''? No, se nyt jää arvoitukseksi.

Pinkki paita(fluid v-neck top) oli mun päällä ihan ok muuten, paitsi kiristi käsien kohdilta tosi paljon. Tässäkin toisaalta oli kokeilussa vaan yhtä kokoa ehkä liian pieni. Mutta en jotenkin usko, että seuraava kokokaan olisi paljoa höllännyt käsistä. Muuten kyllä oli kivan näköinen.

Poncho mekko jäi ehkä eniten harmittamaan. Se oli aivan ihanan näköinen päällä ja tietenkin tosi mukava. Juuri mun tyylinen ja istuva! Mun kaveri sanoi, että se hoikentaa mua tosi paljon ja muutkin kehuivat. Jotenkin en sitten kuitenkaan sitä ottanut, kun maksoi 55€ ja mulla on aika paljon mustia yläosia jo ennestäänkin, tosin ns. ''halpismerkeiltä'' enimmäkseen. Saa nähdä, jos niitä jää aleen, niin ehdottomasti kotiutan!

Yogapantsit olisi tehnyt mieli myös tilata, mutta mulla tosiaan on niitä jo muutamat, niin en nyt raaskinut kuitenkaan, täsmälleen samat mustat on mitkä tässäkin mallistossa. Ja harmaa väri oli jotenkin livenä tosi peruskollarimainen? Eikä näyttänyt samalta kun netissä. Hmp.

Kaikenkaikkiaan oli kyllä ihana esittely ja tosi kivaa oli olla hypistelemässä vaatteita. Mietityttämään jäi...
penguin top
penguin toppia oisin mieluusti sovittanut, mutta ei ollut mun kokoja esittelijällä mukana :(
poncho tunic





twisted skirt

Ja Nellalle...

pants with lamb at backowls tunic

waves & sunflower tunic




yogapants 
yogapants
































Miltäs näytti ja kuulosti meidän tilaus ja mun mietteet,
oletteko te kerenneet nähdä näitä jo livenä? :)
 
Mä oon tosiaan näillä näkymin menossa maaliskuussa Cariinan kutsuille, jollonka on tullut myös malliston lisäykset! Saa nähdä, josko silloin antaisi lompakko myöten edes parille pikkujutulle lisää tilattavaksi.. ;)

Vielä loppuun esittelen kaksi ihanaa juttua, jotka ostin muutama päivä sitten alesta! :)

Niiiiiiin suloinen hattu! Tuossa on samassa myös huivi ja lapaset, aika ihana, eikö? Koko 18/23kk, mutta on nyt jo aika sopiva, vähän reilu. Merkki: Du Pareil au même
Ja samalta merkiltä söpö pöllöpaita! Tavallaan poolopaita, mutta ei ole yhtä kireä kuitenkaan yläosasta ja sellaista ihanan pehmeää matskua. :) Love it!
Neltsukin taisi tykätä uusista jutuistaan. ;)
Sopii ihanasti meidän toppahaalariinkin!
Liivi: POMPdeLUX
Jumpsuit: Me&i
 Hattu: Du pareil au même

Näihin kuviin ja tunnelmiin toivotan ihanaa iltaa kaikille! ♥




15 kommenttia:

  1. Mä kuolaan lammaspylljä ja itellen yogia! Mulla on noi tummansiniset vastaavat nyt ja vaihtasin ne ilomielin harmaisiin, etenkin jos ne nimenomaan on collarimaiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne lammaspyllyt on kyllä niiiin ihanat! Jotenkin varsinkin pojalle. :)

      Mullakin on ne tummansiniset! :) Ostin outletista muistaakseni. Ostitko säkin? :)

      Joo ne on kollarikangasta ne harmaat, mustat on velouria. :)

      Poista
  2. Heippa!
    Eksyin tänne hakusanalla fluid pants :) Ovatko siis kuinka ohutta kangasta? Kehtaisko esim.kauppareissulle laittaa jalkaan vai ovatko enemmän kotihousut? Kiitos jo etukäteen,jos viitsit vastata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Mielestäni ne on kyllä aika ohutta, mutta esittelijän mukaan menee kyllä ihan missä vaan. :) Kyllä niitä mielestäni voi käyttää kaupassa, tosin nyt talvella sellaisenaan ovat liian vilpoisat, enemmän on mielestäni sellaiset kesäisemmät housut ohuutensa vuoksi. :) Ei kuitenkaan mitenkään ''läpikuultavat'', niin kuin legginsit. Toivottavasti oli jotain hyötyä!

      Poista
    2. Iso kiitos sinulle! Ehkäpä kokeilen onneani ja toivon saavani nämä sitten joskus alesta. :) Hyvää jatkoa!

      Poista
    3. Eipä mitään! :) Toivotaan, että niitä jää aleen ja muitakin juttuja. ;) Kiitos samoin. :)

      Poista
  3. Tuo on se syy miksei meillä ole autoa.. Vaikka varaa olisikin se rötiskä ostaa, niin ne saamarin vakuutukset, katsastukset, bensat yms. mitä siihin menee.. Mulla kun ei ole edes mahdollista ´´palata`` (hah ihan ku oisin joskus ollukki..) töihin :(

    Meil on tasan yks me&i vaate, se on pingviini body, jonka sain joltain (en muista keneltä) kun Kevin oli ihan vauva, alettiin käyttää sitä muistaaksee jotain 5-6kk iässä, body on kokoa 74 ja se menee vieläkin!! hahaha :DD Kaikki muut vaatteet on kokoa 86-92, tosi outoo, eikä se oo yhtää nafti!

    Aaaa toi hattu on niiiin lutunen!! :'') ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Onhan se tosi kallista pitää ja varsinkin nyt kun on Diesel ja uudempi yms. auto, niin verot ja vakuutukset nous pilviin.. vaikka periatteessa kuluttaakin vähemmän. Mutta toisaalta, kyllä auto taas sitten helpottaa ihan hirveästi ja R ei missään nimessä suostuis menee julkisil töihin. :D Ja maksaahan sekin toki.

      Tarkotatko sitä pöllöbodya? ;) Se on kyl ihana!
      Tuosta just huomaa kuinka reiluja ne on! Nellallakin menee viel jotkut me&i:n 74/80cm vaatteet vaikka muis merkeis ei tosiaan mee. Kivan pitkäikäisiä vaatteita. :)

      Älä vaan, se on ihana. ♥

      Poista
    2. Rasmus kulkee töihin työkavereiden kyydil, joille maksetaan siitä, että sikäli, meil ei mee julkisiinkaan :D
      Mut helpottas auto kyllä vaan niiin niiin paljon elämää, mutta ei voi minkään :/

      Ei se kirjava pöllö body, vaan semmoin vaaleensinisil hihan suilla ja kaulareunuksel varustettu pingviini body :)

      Poista
  4. On niin sulonen tuo teidän tyttönen! <3 Voi, kun me asuttais lähempänä niin voitais nähdä ja neitit vois leikkiä yhessä. :) Ihania kyllä noi ostokset. Ite en kyllä innostu noita miikkarin aikuisten vaatteista. Paitsi nyt mietiskelen, että josko ostaisin ne harmaat housut. Siis ne "kotilötköhousut". Katotaan miten huomenna kutsuilla käy. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos! ♥ Se ois kyllä kiva, kun on niin samanikäisiä!

      Mä tykästyin kyllä johonkin aikuistenvaatteisiin, ne on ihan erilaisia livenä, voi olla että yllätyt positiivisesti. :) Yogat on kyllä parhaat kotipöksyt!

      Poista