Lilypie Second Birthday tickers

keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Meidän päivä (kuvina)

Heips!

Ajattelin nyt piiitkästä aikaa tehdä postauksen meidän päivästä. Tykkään kovasti lukea niitä muidenkin blogeista ja olen pari itsekin tehnyt. Näitä on kiva lueskella sitten itsekin myöhemmin, kun Nella kasvaa niin hurjaa vauhtia ja jokainen päivä on erilainen. Kiva tallentaa koko päivä kameran muistiin ja tekstinä, ihan mahdotonta olisi muistaa mitä vuosi sitten on vaikkapa tehnyt. ;) Tulen ihan varmasti kaipaamaan tälläisiä päiviä Nellan mennessä hoitoon ja minun palatessa työelämään. Ihana kotiarki, josta nautin niin suunnattomasti. Pikkuisen rakkaani kanssa. ♥

Edelliset samantapaiset postaukset tein, kun Nella oli
n. 3½kk ikäinen   20.11.12
n. 5½kk ikäinen   18.1.13 (eli melkein tasan vuosi sitten!)
vähän alle 7kk     4.3.13
vähän alle 8kk    2.4.13
vähän alle 11kk   2.7.13

Ja nyt Nella on siis 1v 5kk. Näköjään kaikissa muissa ollut vielä alle vuoden, joten onhan noista jo aikaa.. :) Lueskelin nuo kaikki tässä läpi, voi että kun neiti on ollut niin pieni ja suloinen ♥ Tuosta ajasta en muistele hyvällä yöheräilyjä ja aikaisempia aamuja. ;)
2.4.12 ♥
Eilen Nella nukahti yöunille vasta puoli yhdentoista maissa, ollaan kylläkin yritetty aikaistaa nukkumaanmenoa mutta kun ei vaan onnistu. Nellaa ei vaan yksinkertaisesti väsytä ennen kymmentä... Turha kai sitä on lapsen luontaista rytmiä muuttaa, kun vielä kotona ollessani se ei mitään haittaakaan?

Tänään Nella heräsi melko ajoissa, yleensä neiti herää aamuisin korkeintaan vähän ennen ysiä ja myöhäisintään vähän yli kymmenen. Yö meni heräämättä kertaakaan, niin kuin yleensäkin. Pari kertaa viikossa Nella itkeskelee unissaan, näkee pahoja unia tai haluaa aamuyöstä meidän väliin jatkamaan unia. Viime yön kuitenkin nukkui omassa sängyssään heräilemättä. :)

07.45  R lähtee töihin, me tytöt vedellään sikeitä

08.40  Nellan huoneesta kuuluu äännähtelyä, availen silmiäni ja kuuntelen herääkö Nella

08.50  Haen hereillä olevan neidin huoneestaan meidän makkariin hetkeksi ja samalla laitan kahvin tippumaan. Yleensä mennään heti aamupalan tekoon, mutta nyt teki hetki mieli vielä makoilla ja sylitellä sängyssä murun kanssa.. :)
Unenpöpperöinen rakas ♥

Äitiiii, mennään jo!
Sängyllä hyppelyä ja riehumista...
09.10  Vaihdan neidin vaipan. Nella ei jaksa enää olla makkarissa ja kiipeää koko ajan sängyltä alas, joten mennään aamupalan tekoon. Juon ensin oman kahvini(ennen sitä en herää :D) ja sitten laitan neidille puuron ja minulle luonnonjugurttia + mustikkakeittoa. Otetaan myös vitamiinit.




9.30  Aletaan syömään aamupalaa ja Nella syö kaikki viinirypäleet ensin. Ensin ei meinaa puuro maistua millään, mutta lopulta neiti syö kiltisti kaiken katsellen toisella silmällä nauhoitettuja lastenohjelmia.
''Arvaa kuinka paljon sinua rakastan'' ♥ Niiin ihana ohjelma!
Nellan lemppari, muovailuvahaukkeli :D
Vettä ruokajuomaksi

9.45  Lopetetaan aamupala ja mennään pesulle sekä laitetaan astianpesukone päälle

 

9.50  Pestään hampaat

10.00  Nellalle päivävaatteet päälle; Po.P:n paita & Nununu:n legginsit pääsevät ekaa kertaa käyttöön. Jalkaan vielä Lindexiltä sukat, joissa on asuun sopivat liilat tähtijarrut ;)

10.15  Nella alkaa touhuilemaan ja lukemaan kirjoja, jolloin hyödynnän tilaisuuden ja puen omat vaatteet päälle, harjaan hiukset ja alan meikkaamaan. Laitan varmaan sata kertaa Kaapon alkutunnarin päälle, koska se on lopulta ainoa tapa, jolla saan edes hetken meikattua rauhassa. Aina kun tunnari loppuu, niin Nella tuo mulle kaukosäätimen ja saano ''Aapu, oppu'' eli ''Kaapo loppu!'' :D Hassu muru kun haluaa katsoa vaan alkumusiikin. :)


10.30-11.15  Lueskellaan kirjoja, pakkailen tavaroita valmiiksi, siirrän vaunut eteiseen, leikitään, juon toisen kupin kahvia... Otetaan muutama kuva pitkästä aikaa yhdessä, mutta Nellaa ei oikein kiinnosta. :D




11.15  Puetaan toppavarustus päälle ja ulos päästään puolen jälkeen, suunnataan ihanan raikkaaseen pakkasilmaan. Oli niin kaunis sää, lumihiutaleita tippui taivaalta hiljalleen ja aurinko paistoi pikkuisen. :)

12.00  Saavutaan ystävien luokse, jotka asuvat noin kilometrin päässä meistä. A on R:n serkunserkun avovaimo ja sitä kautta ollaan tutustuttu. A:lla ja H:lla on poika, joka täyttää ensi kuussa vuoden. Ihana pikkuinen on oppinut ihan viime aikoina kävelemään, voi sitä söpöä ♥

12-14.00  Leikitään ja kahvitellaan, yhden aikaan Nella syö lounaaksi makaronijauhelihamössöä, jota R teki eilen. :D Makaroni on Nellan ihan lemppariruoka ja menee aina alas kaikissa muodoissa! Suu vaan aukeaa koko ajan ja neiti hokee ''namnamnam''! Syön samalla myös itsekin samaa ruokaa, jota olen ottanut mukaan meille.





14.10  Laitan neidille maidon valmiiksi, joka muuten VIELÄKIN juodaan tuttipullosta päikkäreille mentäessä ja illalla vähän ennen nukkumaanmenoa sohvalla... Puetaan ulkovaatteet päälle ja lähdetään. Olipas kiva käydä kyläilemässä! Nella oppi muuten kylässä uuden sanan: ''uuni'' :)


14.30  Nella on juonut maidon ja nukahtaa samantien


14.50  Ollaan kotona ja siirrän neidin jatkamaan kauneusuniaan parvekkeelle.

14.55-16.20  Äidin omaa aikaa! Siivoilen, aloittelen tätä postausta, selaan postit läpi jne.

16.20  Neiti herää ja vaihdetaan vaippa



16.30  R tulee töistä ja leikkii Nellan kanssa, kunnes n. varttia vaille viisi syöttää Nellalle välipalaksi viiliä & sosetta

17.00  Katsellaan Pikku Kakkosta ja jutellaan, leikitään

17.50  R lähtee kaverinsa(Nellan kummisedän) kanssa kahville ja me jäädään Neltsun kanssa kotiin leikkimään

18.30  Päivälliseksi samaa makaroniruokaa kun lounaaksi, ei uppoa yhtä hyvin kun päivällä mutta ihan ok.

18.45  Ystäväni A(2-vuotiaan M:n äiti, joiden synttäreillä oltiin juuri) tulee kylään, juoruillaan ja A letittää mun ja Nellan hiukset. ;) Leikitään Nellan kanssa ja Nella on jostain syystä ihmeen kiukkuinen.




20.00  R tulee kotiin

20.15  A lähtee kotiin

20.30  R alkaa syöttää Nellalle iltapuuroa ja neiti saa banaania, joka on neidin herkkua. Banaani menee kokonaan, mutta puuro ei...

21.00  Iltamaito sohvalla

21.20  Hampaiden harjaus

21.25-21.50  Leikkiä ja lelujen siivousta(jossa Nella auttaa hienosti ♥), vaipanvaihto ja yöpuku päälle

Hupsut ♥

21.50  Valot pois(Nella rakastaa kun saa iltaisin laittaa valot pois eteisestä ja omasta huoneestaan, sekä laittaa käytävän ''yövalon'' päälle itse), unimusiikki päälle, hyvänyöntoivotukset ja pusut ja halit ja neiti omaan sänkyyn nukkumaan. R jää nukuttamaan.

22.05  Nella nukahtaakin ennätysnopeasti. Me R:n kanssa jutellaan ja ollaan koneilla, katotaan telkkaria yms.

22.50  Nella itkeskelee ja R käy hyssyttelemässä

23.00  Syön iltapalaksi leipää ja riisikakkua & katsotaan salkkarit

23.54  Saan ehkä vihdoin tämän postauksen valmiiksi ja pääsen nukkumaan? ;)

Mukava päivä oli kaiken kaikkiaan! :) Hauskaa viikkoa kaikille ♥

8 kommenttia:

  1. Milloin toi näin paljon sinua rakastan tulee? Mulla oli toi kirja pienenä, ihan lemppari!
    Ihana Nella! <3 Ja nellan yökkäri! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana! Tulee Pikku Kakkosen ohessa, en muista nyt tuleeko vaan keskiviikkosin. :)

      Niinpää ♥ Kiitos! :)

      Poista
  2. Hei wau mikä postaus!!! Mäkin oon aatellu toteuttaa meidän päivän kuvina =)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos ihana! :) Toteuta ihmeessä! Nää on kivoja, vaikkakin melko aikaa vieviä ;)

      Poista
  3. Ihana postaus! Kiva lukea miten teidän päivät tällä hetkellä menee. :) Ihania kuvia Nellasta ja toi video on niin sulonen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit! :) Kiitos paljon ♥ Vähän jotenkin aina mietityttää julkasta videoita, missä puhun, mutta ei kai se nyt oo niin vakavaa.. :)

      Poista
    2. Ei sitä kannata aatella videoita julkastessa. Tosin itse teen samoin. :D Siks mun blogissa ei oo videoita näkyny. Oon aina miettiny niitten julkasemista, mutta en oo kuitenkaan vielä saanu aikaseksi.

      Poista
    3. Joo se on kyl jännä! Oon tehnyt joskus jopa ihan sellasen höpinävideopostauksen, mutta julkasematta on jäänyt. :/ Kaipa sitä miettiin niin tarkkaan, että mitä nettiin laittaa niin sinne se jää.. Ehkä joskus vielä rohkaistun laittamaan enemmänkin videoita. Niitä on muidenkin varmaan kiva katsella, kun itekkin tykkään katella blogeista hirveästi! Tee säkin joskus, jos uskaltaudut. :)

      Poista