Lilypie Second Birthday tickers

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Raitasirkusta

Ja munhan ei pitänyt hurahtaa. Enää mihinkään lastenvaatteisiin liittyvään. Ainakaan vähään aikaan.
Niinpä kiltisti nukuin sinä kyseisenä päivänä Po.p:n circus-malliston julkaisun ohi, en rynnännyt klo 10 aamulla verkkokauppaan enkä myymälään. Harkitsin meneväni vielä samana päivänä, mutta enpäs mennytkään. Illemmalla käväisin verkkokaupassa ja sehän melkein ammotti tyhjyyttään. En tilannut mitään ja pysyin vahvana.

Mutta kuinkas sitten kävikään? Sirkus ei pysynyt pois mielestä, ei varsinkaan netistä eikä ystävien puheista. Muutama päivä julkaisun jälkeen juttelin kaverini kanssa ja hän sattui olemaan meidän lähimmän Po.p:n lähettyvillä, joten pyysin häntä huvikseen käymässä myymälässä. Ja siellähän oli vielä muutama kappale, yksi paita löytyi varastostakin meidän koossa. Kaveri varasi meille sitten sydänpaidan ja liilaraitaisen hameen. Samana päivänä viattomasti ruokakauppareissun ohessa käväisin liikkeessä. Ja sain viimeisen kappaleen multiraitapaitaa koossa 86cm ja ihanat pinkkiraidalliset sukat koossa 22/24 ja vielä ne minulle varatut liilan sydänpaidan koossa 92cm ja raidallisen hameen pienemmässä koossa. Rakkautta ensisilmäyksellä. Ja toisella. Ja vielä seuraavillakin. ;)





♥ ihanaaaaaat! Nellalla on muuten kädessä n. pari viikkoa sitten ostetut talvikengät, Vikingin gore-texit. Nella osaakin jo laittaa ne itse jalkaan! :)


Mun on varmaan turha edes kysyä muilta lastenvaatehulluilta, että sekoittiko sirkus päänne vai ei, mutta kysynpä silti? ;) Mitä teille tarttui matkaan, mikä jäi harmittamaan, jäikö jotain saamatta ja ostitko netistä vai myymälästä? Mua jäi vähän harmittamaan multiraitapöksyt ja tähtipaita. Bodyna olisin tähteä saanut vielä, mutta en enää haluaisi hamstrata meille bodeja, kun niitä on nyt jo liikaa ja ne alkaa olemaan pottaillessa ja muutenkin touhuavan ja kävelevän lapsen kanssa hankalia.

Täältä vähän sirkusmalliston juttuja, mutta eipä tuolla paljoa mitään ole enää jäljellä. :)

Olin melkein toivottamassa hyvää viikonloppua,
kun lähdetään tänään mökille Nellan kanssa niin päivät ihan sekaisin! :D
 Mutta ihanaa viikonjatkoa kaikille,
koitan saada Nellan 1v 3kk postauksen tehtyä jossain vaiheessa, kun perjantaina se päivä koittaa ♥

13 kommenttia:

  1. Tervetuloa kasvattamaan jo 20jäseniseksi kasvanutta yhteisöämme:

    http://keinuhevonen.omafoorumi.net/

    VastaaPoista
  2. Raidat on aina pop ja täällä kävi vähän samalla tavalla että ei niihin pitänyt hurahtaa mutta nyt jo kolmena kertana käynyt liikkeestä niitä ostamassa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niiinpä! Raidat säilyttää kyllä pintansa lastenvaatemuodissa sinnikkäästi vuodesta toiseen. :)
      Noh, kerrankos sitä, ei soimata nyt itseämme vaan nautitaan tyylikkäistä lapsistamme, hih. ;)

      Poista
  3. Vähän ot, mutta mun mielestä bodyt ei oo yhtään epäkäteviä ;D meillä poika on nyt 1v4kk, ja hyvin ne käy! Eipähän pääse selkä vilkkumaan paljaana, kun nyt alkaa kylmäkin olemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot kyllä siinä oikeassa! :) Ja nuohan on täysin mielipideasioita, jotkut tykkää käyttää pitkäänkin ja jotkut lopettaa tyyliin vauvavuonna bodyt ja jotkut ei käytä ollenkaan. Ihan makuasia. :)
      Tuo on kyllä niin totta, että käteviä bodyt on siitä, ettei ainakaan paita nouse korviin ja ulkoilussa lämmittää selkää. Muutenkin tykkään kyllä ulkovaatteiden alle laittaa, mutta sisällä koen käytön jo melko hankalaksi kun hyvä että tuo edes jaksaa olla vaipanvaihtoa suht koht paikallaan, saatika sitten bodyn neppareiden laiton ajan! :D

      Poista
  4. Ihaniaaa vaaatteitaa, en kestä! <3 Itsehän hillitsin itseni enkä mennyt edes netissä ratkeamaan. :D Jeij!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niiinpäää, mäkin tykkään! ♥♥
      Ohhoh, oon ylpeä susta. ;)

      Poista
  5. Niiiin ihania vaatteita <3

    http://aidinkasvatusopas.blogspot.fi/2013/11/haaste.html

    Sulle on haaste blogissani.

    VastaaPoista
  6. Mua ei oo aiemmin noi pop:n vaatteet oikein innostanut, mutta auta armias, kun kävelin kauppaan autuaan tietämättömänä, että ihastuisin tuohon mallistoon. :D Sinne sitten hurahti body ja housut. Body oli samaa kuin tuo paita mikä teilläkin missä on sydän ja housut samanväriset. En vaan voinu jättää niitä sinne kauppaan! Onneks oli tilikin tullut. :D Tuo sydän-body on niin ihana. Ja vitsi toi hamekin on aikas kiva. Mää en ees nähnyt sellasia. Tosin olihan tuo mallisto jo ollut jonkin aikaa sillon myynnissä, kun kävin ite ostoksilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooi ei! :D Noihin on kyllä varmasti monet hurahtanut, vaikkei ennen olisi niinkään po.p:sta välittänyt. ;) Pitäs saada varmaan porttikielto itelleni tonne, on nimittäin tän postauksen jälkeen tullut haalittua vielä lisää sirkusta. ;D

      Tuo sydänpaita- ja body on kyllä niin ihania, hyvä valinta. ;) Hame sopii myös kivasti siihen. Voipi olla, että ne oli jo loppuunmyyty kun sä oot käynyt shoppailemassa. :)

      Poista