Lilypie Second Birthday tickers

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

POMPdeLUXin syysmalliston ihastelua & muita syysvaatemietteitä

Moikka!

Viime aikoina on tullut kirjoiteltua paljon lastenvaatteista, mutta kaikki edes lähelle yhtä paljon tai enemmänkin lastenvaatteisiin hurahtaneet ymmärtänette minua!? Syysmallistot. Tarviiko muuta sanoa? ;)

Ihania uutuuksia on tullut vaikka miltä merkeiltä ja moni juttu on löytänyt paikan sydämestäni. Näihin kuuluu ainakin POMPdeLUX! Odottelen nyt jo liian piiitkän ajan päästä tulossa olevia aleja. ;) Jos niihin asti nyt ylipäätään jää mitään kivaa... Budjetti ei nimittäin oikein riitä moneen juttuun, kun tuli sieltä Me&I:lta tilailtua ja muutenkin on tullut osteltua syystamineita viime aikoina, mm. välikausivaatteita. Kirppareitakin olen kiertänyt viime aikoina ja löytöjä kuvaillutkin, kiinnostaisiko teitä nähdä niitä vai tuleeko jo ähky lastenvaatteista lukemiseen? Ei oikein tunnu vain, että olisi muuta kummempaa kirjoiteltavaa, kun ei ole sen ihmeellisempää tapahtunut. Arki rullaa, mies aloittelee huomenna toista viikkoaan töissä loman jälkeen ja syyskuu on virallisesti täällä sateineen ja kylmenevine ilmoineen.
kuva: weheartit.com
Kokosin Pompin syysmalliston omia lemppareita kollaaseiksi vähän osissa, ensin yläosia, sitten mm. jumpsuitteja ja housuja, sitten mekkoja, bodeja ja muuta ihanan tyttömäistä ja lopuksi ulkovaatteita + asusteita!




Mitäs tykkäätte? Ei ole varmaan vaikea arvata edes vähän silmäilemällä, mikä väri vie voiton minun mielestäni! Ihana, vanha tuttu rose. Hempeää ja vaaleanpunaista, romanttista ja tyttömäistä, sopii meidän makuun. Kirkasta pinkkiäkin rakastan. Jotain olisi kiva myös hankkia jäänsinisessä uutuusvärissä, kuten vaikkapa tuo Houston little Dress tai Bangkok little Blouse. Myös curry värinä oli kiva joissain vaatteissa, mutta joissain se ei niinkään iskenyt.
Noi ei muhun kolahtanut niinkään, mutta joissain vaatteissa se oli jotenkin vaaleampana ja neutraalimpana, joissa taas tykkäsin. Ja sitten taas tuossa paitakollaasin toisen rivin vasemmanpuoleisessa se on kivasti vähän kellertävämpänä ja tykkään kyllä! Onhan tuo cyrryn sävy kivan syksyinen. :) Ja livenä voi sitten vasta kunnolla muodostaa mielipiteen!
Entäs te, kolahtaako teidän makuun? Mitkä on teidän syysmalliston lempisävyt, tytöillä ja pojilla..? Poikien mallistoon en olekaan kerennyt kummemmin vielä tutustua. 

Mutta saa nyt nähdä, kaikenhan ratkaisee se kun näkee vaatteet livenä! Mulla onkin tulossa siihen ihan lähiaikoina mahdollisuus, kun ihanan Rakkauden hippusia- blogin Katariina kutsui meidät heille Pompin kutsuille. Tästä tulossa siis lisää sitten, kun kutsut ovat ohitse. ;) Kutsut pidetään ensi sunnuntaina ja ajateltiin suunnata sinne kahden kaverin kanssa ja luultavasti otan myös Nellan mukaan. R voisi varmaan myös hoitaa Nellaa, mutta päästään varmaan kaverin kyydillä, joten Nellan saa kätevästi otettua mukaan ja saapahan sitten kokeiltua vaatteita neidin päälle, jos tulee tarve. Ja Katariina saa myös nähdä Nellan, vai mitä sanot tästä? ;)

Mutta palatakseni vaatteisiin; pitkähihaisille paidoille meillä olisi todella nyt tarvetta! Syksy tulee ja ei voi kauaa enää huidella lyhythihaisissa bodeissa ja t-paidoissa, vaikka sisällä toki voi kun meillä on niin lämmin kämppä. Mutta koen helpommaksi käyttää pelkkää pitkähihaista, kun että olisi paljon lyhythihaisia bodeja ja t-paitoja + neuletakkeja/huppareita ja siihen vielä ulkovaatteet. Bodeja en ajatellut enää ostaa, vaikkakin Me&I:lta on vielä se pupubody tulossa koossa 86/92cm.
Pottailun kannalta paidat ovat paljon helpompia kuin bodyt, vaikkakin tykkään bodeista siinä mielessä, että ne pysyvät paikallaan eivätkä nouse korviin ja ovat ulkonakin kivat kun ei mene sinne paidan sisälle tai housuihin hiekkaa yms. Mutta silläpä ei ole enää niin väliä, kun ulkovaatteita saa alkaa taas syksyn myötä käyttää koko ajan, eikä voi vain lähteä sisävaatteissa ulos...
Kun oli vielä kesä ♥
Lähdössä kirpparille torstaina. :)
Perjantaina hiekkalaatikolla. :)
Tein myös tällä hetkellä lemppareista pitkähihaisista pari kollaasia. Kaikki ovat siis sellaisia, mitä nyt on myynnissä eri merkeillä. :) Nella käyttää paidoissa ja bodyissa kokoa 86cm, jotkut 80cm menee vielä ja joistain on otettu jo 92cm käyttöön. Yleensä pituus on sopiva isommassakin, mutta hihat tuppaa jäädä pitkiksi. Mutta eipä se mitään, niitä voi kääriä. :) En varmaan hirveästi ostele enää kasikutosia, kun niitä on kaappi pullollaan. Ja varmaan viimeistään talven aikana siirrytään ysikakkosiin. :)


Tosi kivannäköistä ja pirteitä värejä ja kuoseja! Mitkä on teidän lempparit?

Sellaista tällä kertaa,
nyt me jatketaan sunnuntai-illan viettoa perheen kesken.

Hyvää alkavaa syyskuun ensimmäistä viikkoa kaikille! ♥

ps. Muhun iski sitten syksyn eka flunssa heti syyskuun ekana päivänä.. :/

6 kommenttia:

  1. kivoja roosan sävyjä tytöille. mä oottelen tärinässä et saan kaikki mitä oon tilannu ni voin tehä postauksen :-D

    syksy on niiiin ihana! pikaista paranemista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! :) Ooi, jään odottelemaan innolla. ;)

      No mä en oo kovinkaan syksyfani, mutta on siinäkin puolensa. ;) Kiitos paljon. :)

      Poista
  2. Hei mulla olis toi Seppälän kolmiopaita 86, se on Airille jotenkin tosi leveä, jos Nella haluaa sen eikä teillä vielä ole, se voisi muuttaa teille. Ja oli hyödyllinen postaus, löysin Airille pipon, jota oon ettinyt kaikkialta. O.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva kuulla susta! Ei ole nyt sit tullukkaan nähtyä, pitäis kyl nähä! :(
      Ottaisin sen paidan kyllä ilomielin, olisi varmasti hyvä Nellalle. :) Käyttääkö Airi muuten jo 86 kokoa?
      Kiva juttu! :) Mitäs pipoa oot ettiny?

      Poista
    2. Toi vaaleanpunainen ilman tupsua vastasi kaikkiin mun piponetsintähaasteisiin. Airi käyttää nyt 80, pikkuhiljaa aletaan siirtyä 86. Jos sulla on tylsää tällä tai ens viikolla niin laita vaikka maili, voitais nähdä esim. Sellossa. O.

      Poista
    3. Se on kyllä ihana! :) Laitatko mulle sun sähköpostiosoitteen tai mailia miratsi@gmail.com, kun en enää käytä sitä vanhaa osotetta kun se ei toimi. :(
      Mulle vois käydä ens viikolla ainakin? Maanantaina meillä on aamupäivällä muskari ja torstaina aamupäivällä perhekahvila, mutta muuten ei vissiin mitään. :)

      Poista