Lilypie Second Birthday tickers

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Yleistä löpinää, ostoksia ja paljon kuvia

Moikka! :)
Lauantaina oltiin päivällä perinteisessä jokavuotisessa soutelutapahtumassa mökillä, Nella tykkäsi :)
Aattelin nyt tulla kertomaan vaan ihan meidän kuulumisia. Mitään sen kummempaa nyt ei ole tapahtunut. Viikonloppuna oltiin mun äidin ja isän kanssa meidän mökillä + tietty Nella ja R. Lauantaina suunnattiin R:n veljen kakskymppisille ja Nella jäi hoitoon mun äidin ja isän luo. Lauantai-ilta niillä oli mennyt kivasti, mun mummi ja äiti oli hoitanut Nellaa ja mun isä oli mennyt ajoissa nukkumaan. Nellalla oli kuulemma ollut hirveä show ja keikistely päällä. :D Meidän mökillä on sellanen koroke sohvan edessä, mistä meidän mäyräkoira Milla pääsee sohvalle. Nella on nyt sit oppinut menemään siitä sit kans sohvalle... Kiipeää siihen taitavasti, mutta ei osaa tulla vielä oikeinpäin alas. Muutenkin kiipeily on nyt kova juttu neidillä, haluaisi mennä koko ajan rappusia ja koittaa kotonakin kiivetä sohvalle ja kaikkialle mahdollisiin paikkoihin. Onneksi meillä ei ole kotona portaita! :D Yks päivä meidän kerrostalon rapussa sai hirveät raivarit, kun ei saanut mennä rappusia itse. En uskaltanut antaa neidin mennä, kun portaiden välissä on niin isot raot ja muutenkin ne on niin likaset, tietty kun kaikki kävelee niitä ulkokengillä.
Oon kyllä ihan yllättänyt, että Nella osaa mennä jo kaikki rappuset mökilläkin, ne kun ei ole mitkään maailman helpoimmat, vaan sellaset laivastotyyliset rappuset. Eli niissä on vain joka toinen askelma, eli pitää lähteä menemään niitä aina oikealla jalalla. Jos tajusitte. :)

Meillä on ollut kiva viikko, tultiin Nellan kanssa mökiltä vasta tiistaina päivällä, kun R tuli kotiin jo sunnuntai-iltana, hänellä kun lähti vika työviikko käyntiin. Nyt R:lla on enää yksi työpäivä eli huominen ja sitten kesäloma, jee! Tuntuu kuin itselläänkin alkaisi tavallaan loma. :D Ollaan sovittu, että suurinpiirtein joka toinen päivä toinen herää neidin kanssa ja joka toinen päivä sitten toinen. Kuinka luksusta, että saa joka toinen päivä nukkua pitkään, jos haluaa! Veikkaan kyllä, ettei silti hirveästi tule nukuttua, kun menee muuten aina koko päivä ihan hukkaan. Huh, mikä vanhus musta onkaan tullut...

Huomenna nään mun ystävää R:aa päivällä ja A:ta illalla ja perjantaina mennään koko perheen kanssa sinne HopLoppiin ekaa kertaa. Lauantaina lähdetään R:n vanhempien luo yli viikoksi ja tiistaina R menee päivän tai parin kalastusreissulle serkkunsa kanssa yhelle mökille ja mä jään Nellan kanssa R:n vanhempien luo siksi aikaa. Onneksi on niin ihana anoppila, että siellä viihtyy. R:n sisaruksetkin on niin ihania ja toki vanhemmat. :) R:n äiti on kyllä töissä päivisin, kun hänellä ei nyt ole lomaa, vasta syyskuussa pitää loman.

Tänään olin tapaamassa ihania äitikavereita ja ''vauvoja''. Voi kun kaikki oli taas kasvanut. Tai no, E:ta ja V:ta näin viime viikolla, mutta J:ta ja S:aa en ollut nähnyt muutamiin viikkoihin. On niin kivaa aina jutella lapsijuttuja ja muutakin ja kivaa seurata, kuinka eri tahtiin neidit oppii kaikenlaista. S on siis pari viikkoa nuorempi kuin Nella,  V on kaksi päivää nuorempi kuin Nella ja meidän porukkaan kuuluu vielä M ja N, jotka tänään ei olleet paikalla. M on jo työelämässä osa-aikaisena. N täytti 1v kesäkuun vika päivä jo.
Esimerkiksi V ja S ei osaa vielä juoda tuttipullosta, eikä hirveän hyvin nokkamukista. V oppi paljon aikaisemmin konttaamaan kun Nella ja S. Nella taas oppi kaikista aikaisemmin istumaan ilman tukea. S taas on ryöminyt jo pitkään, Nella ei koskaan ryöminyt. Nella taas jo kävelee, V ja S vasta tuen kanssa. Rytmit on myös ihan erilaisia kaikilla neideillä.

Tänään aamu ei mennyt ihan putkeen. Nellahan heräilee yleensä siinä klo 7-7.30 yöunilta. Tänään oli sitten tarkoitus tavata äitikaverit lapsineen puistossa n. varttia vaille kymmenen, bussi olisi lähtenyt 9.24. Aamulla sitten klo 8.50 tuli J:lta viesti, että hän tulee sillä bussilla myös ja nähdäänkö siinä sitten. No... mä heräsin siihen viestiin! Eli Nella veteli sikeitä melkein yhdeksään asti aamulla! Tietenkin juuri tälläisenä päivänä, kun olisi ollut heti aamusta menoa. Eipä sitten muuten tietenkään... :D Jotenkin niin ironista. Nella heräsikin sitten pari minuuttia sen jälkeen, kun viesti oli tullut. En tajua, miten se sitten samantien heräsi, kun eihän se voi omaan huoneeseen kuulla viestiääntä. Kai se sitten jotenkin heräsi siihen, kun kääntyilin sängyssä tai jotain, en tiedä. Tai sitten sillä on joku vaisto: ''kun kerta suunnitelmat meni jo mönkään, niin voinhan mä herätä jo!'' :D Onneks tää ei ärsyttänyt niin paljon, koska ei ollut niin hyvä sää kun luvattiin ja liityttiin sitten myöhemmin seuraan. Siellä ne muut leikki puistoissa, kun me vasta syötiin aamupuuroa. :D No, joskus näin.
Mentiin sitten yhdeksitoista kahville muiden kanssa, ja syötettiin lapsille lounaat ja sitten saatiinkin kaikki nukkumaan samaan aikaan! Oli siis aikaa kierrellä yhdessä. Koitin etsiä Nellalle uusia lenkkareita, kun 21-kokoset meni jo pieniksi. Ostettiin sitten R:n kanssa Nellalle uudet illalla kaupasta. Ostettiin ihan sellaset peruskengät ja syksyllä sitten ostetaan vasta kunnon ensiaskelkengät. :)
Äitikaverit oli ihan kateellisia, kun olin saanut nukkua arkipäivänä niin pitkään. :D Sitten ne katsoi vielä kateellisina, kun Nella nukutti itse itsensä päikkäreille juoden maidon ja laittaen tutin suuhun ja sinne nukahti. Muut juotti maidot lapsilleen ja heijasi vaunuja, mä vaan join kahvia. :D No, ei se Nella silti aina helpoimmasta päästä oo, joissain asioissa toki. :)

Nyt kuvia viime päiviltä jonkin verran! :) (ei ole välttämättä ihan aikajärjestyksessä...)

Hellepäivän polskuttelua!
Mehujätskin maistelua(tämä oli se päivä, kun Nellalla alkoi enterorokko)
Hyh, kylmää!
Eiks tääl pitänykkään seistä? :D
Kaunis lapseni :D
Söpö iso tyttö lelujensa keskellä ♥
Mun uus mekko! :) Tässä on takana ihanaa sellasta niittijuttua ♥
Gina Tricot
39,95e/ -50%
Vyö KappAhl, 12,95e

Uusi t-paita Nellalle, Polarn O.Pyret
Koko 92cm
Yhteensopivat legginsit
Polarn O. Pyret
Koko 86cm

Sukkia alesta, Polarn O.Pyret
Koko 22/24, on nyt jo ihan hyviä, ehkä vähän isot

Sukkikset, Polarn O. Pyret
Koko 86/92cm
Nellalle söpö käsilaukku KappAhlista, ALE
Nella tykkää tästä ihan hulluna, kantaa tätä koko ajan mukana ja laittaa sinne kaikkea. :D Ihme, ettei edes revi noita kukkia pois tai mitään. :) Tämä on KappAhlin lastenosastolta.

Kaunis valkoinen mekko/tunika pitsireunoilla ja hihoilla, KappAhl
Koko 86/92cm
Tämä oli ihana Nellan päällä :)

Body, KappAhl
Koko 86cm

Suloiset tähtihaalarit, Silverjungle (Taaperokaupasta tilattu)
Koko 86/92cm

Ihanat oranssit haaremihousut
Koko 86cm
I-H-A-N-A vaaleanpunainen pitsimekko tummansinisellä rusetilla, Seppälä
Koko 92cm

Ainesta 1v- mekoksi? Mitä mieltä ootte? :)
 Siinä nyt muutama ostos, lisää taas myöhemmin. :) Tässä vielä muutama kuva viime päiviltä:

Hmm, löytyisköhän täältä koiran ruokakiposta jotain syötävää...? :D

Mökillä hiekkalaatikolla MUN vanhassa ulkoilupuvussa! Koko 80cm.
Toi löytyi mökin ulkovarastosta. :D Oikein hyvä mökkikäyttöön!


Kodin pihassa
R:n veljen juhlista, lempi leiskuu ;)
Juhlien herkullisia tarjottavia

Mozzarellapiirakoita


Huh, mikä sillisalaattipostaus tulikaan! No, eipä se mitään. :) Kello on jo melkein 12 yöllä, joten pakko painua pehkuihin, huomenna varmaan pitää laittaa herätyskello kun pitäisi olla kymmenen aikaan jo liikkeellä. Ei tosta neidistä nimittäin tiedä... :D Kauniita unia kaikille! ♥

10 kommenttia:

  1. Meilläkin aina kun pitäisi lähteä aamusta jonnekkin niin Ava nukkuu pitkään.. :D Sitku ei olis kiire minnekkään ni tää on jo neljä-viiden aikaa ku hangon keksi.. Ihania vaatteita oot taas löytänyt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi ei! :D en tajuu miten se voi mennä tolleen. Puhtaasti huonoa tsägää? Outoa!
      Kiitos, on kyllä kivoja. :)

      Poista
  2. Mistä noi oranssit haaremit siis on ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, se on jääny tosta vahingossa pois. :) Seppälästä.

      Poista
  3. Kiva postaus!:) Ihania ostoksia, ihania kuvia! <3

    VastaaPoista
  4. Vitsi miten kaikkee kivaa ollut teillä! :) Kivoja vaatteita oot taas löytänyt. Noi tähtihaalarit on kyllä ihanat. Varmaan käy molemmille vai mitä mieltä oot? :) Tuo mekko mistä kysyit, että oisko yks wee ainesta niin mikä ettei. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! :) Ja paljon kivaa tulossa!
      Kiitos. :) Tykkään kans niistä, mut on aika reilua kokoa, niin ei ole vielä päässyt käyttöön. Sopii varmasti kyllä molemmille. :)
      Kiva, oon miettinyt sitä 1v-mekoks ihan senkin takia, että on suht yksinkertanen, mutta juhlava. Eikä oo hirveen pitkä malli, niin on helppo liikkua. En halua mitään hirveää prinsessahörhelöä välttämättä, kun ne on pihajuhlat(sään salliessa), niin jossain tosi hienossa mekossa ei viitti antaa nurmikolla telmiä. :D

      Poista
  5. Topilla on samat seppälän housut ja SAMASSA KOOSSA :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha eikä! Ne on kyllä ihanat ja sopii niin tytölle kun pojallekin! :)

      Poista