Lilypie Second Birthday tickers

tiistai 23. huhtikuuta 2013

Muutama kirppislöytö

Heippa!

Johan on ollut taas tekemistä. Eilen illalla oli menoa(+joutui koko illan katsomaan lätkää...) ja tänään äiti tuli meille jo aamupäivästä ja lähdettiin käymään Ikeassa hänen ja Neltsun kanssa. Tarkoituksena oli mennä ostamaan kuvakehyksiä, kun perhekahvilassa kuvatuista kuvista tilatut otokset tulivat postissa! Ihania ovat. :) Pitää skannata ne jossain vaiheessa koneelle ja esitellä teille.
Ikeasta löytyi muutama muukin tarpeellinen juttu ja johan sitä rahaa taas paloi. Miksei sieltä voi vaan ostaa sitä mitä piti lähteäkin hakemaan! :D
Tänään käytiin myös ruokakaupassa ja ostettiin neljä kassillista ruokaa. Unohdin ostaa Buzzador- kamppanjan lahjakortilla kasvisruokia, pitää mennä huomenna hakemaan. Siitä lisää myöhemmin.

Viime viikolla oltiin kirppiksellä käymässä, mainitsin jossain postauksessa siitä. En ostanut paljoa juttuja, vaikka olisi tehnyt mieli. Jokaisen ostoksen kohdalla harkitsin: ''Tarvitseeko Nella tätä oikeasti? Miksi?'' eli olin kerrankin fiksu!

Tälläistä tarttui mukaan:

Tollaiset tosi hyvät sukat, missä on kumipohja! Uudet. Oikea hinta 6,90€, nyt oli hintaa 2€.
Nämä tulee tosi tarpeeseen, koska sukat(jopa jarrusukat) liukuu aina kun neiti kiipeilee ja paras olisi olla paljain jaloin. Nämä toimii hyvin, ei liu'u.

Vaipanvaihtoalustoja

Kesähattu Neltsulle, söpö ja uudenveroinen.

Tämä on sellainen käännettävä, eli voi käyttää pinkkinä tai keltaisena.

I-H-A-N-A Polarn O.Pyretin tunika, 86cm. Tosi hyvä kunto.

Reimatecin töppöset, kokoa 2. Olen pitkään etsinyt Nellalle tämmösiä tuulenpitäviä ja vettä hylkiviäppösiä, kun kengät on vielä turhat ja villasukilla ei tarkene. Äitiyspakkauksen töppöset ei enää mahdu. Uutena en ole raaskinut ostaa, kun maksaa 18,90/21.90€(riippuen mistä ostaa)... No mutta nämä olivat mahtava löy siis. :) Ihan uudenveroiset.

Myöhemmin Ikea- löydöt, kun jaksan kuvata ne ja siirtää koneelle, pienentää yms. :) Yllättävän aikaa vievää muuten ostospostaustenkin tekeminen. Luulisi sen olevan ihan muutaman minuutin juttu, mutta ei todellakaan. Ensin pitää muistaa olla kamera ladattuna. Sitten asetella erikseen ostokset johonkin hyvään paikkaan, jotkut harrastaa enemmänkin kuva-asettelua. Sitten ottaa kuvat kaikista ja jos ne ei onnistu, niin uudestaan, salamalla tai ilman, pysty- ja vaakatasossa yms. yms.
Sitten kuvat pitää siirtää koneelle, muokata/terävöitää ja pienentää, lisätä esim. kehykset kuviin, tehdä mahdollisesti kollaaseja... Sitten vielä kirjoittaa postaukseen alkuselostusta, ostoksista lisää, lisätä kuvat yms. Ei siis mikään nopea homma! ;)

Kiireetöntä viikkoa kaikille! ♥

11 kommenttia:

  1. Mä unohdin kans ostaa nuita buzzador kampanjan tuotteita, noh, jospa huomenna muistuisi, kun haen toisen kampanjan paketin postista. :D
    Kivoja löytöjä jälleen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tajuu miten unohdin, kun olin koko ajan miettiny että pitää muistaa ja mentiin Prismaan ja äääh. :D Lahopää minä! Mihin toiseen kampanjaan pääsit?

      Kiitos! :)

      Poista
    2. Aaaaa Veet.. Oon niiin tyhmä. :D

      Poista
  2. Laita ihmees niitä perhekahvilassa otettuja kuvia! Meilläkin oli just vauvauinnissa valokuvaaja, nyt ootellaan että millon ne tulis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu pitää laittaa kuhan jaksaa skannata! :) Yhen jo skannasin, mutta ehkä laitan sit kaikki samaan aikaan. :D Kiva, laita säkin sit. :)

      Poista
  3. Kivoja löytöjä kyllä. :) Tollaset töppöset on varmaan ihan kätevät. Meillä menee vieläkin vaan äitiyspakkauksen töppöset, mutta käytän niitä lähinnä päikkäreillä ulkona. Ulkoiluun laitan ne lenkkarit mitkä ostin kirpparilta tässä vähän aikaa sitten ja kauppaan laitan aina ne sellaset kesäiset tossut mitkä ostin jo jokunen aika sitten. Nuo lenkkarit on vielä isot, mutta menee ihan hyvin, kun ei kävellä tarvii. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Joo noi on kyllä tosi hyvät. Mä oon ostanu muutamat kengät Nellalle mut kaikki on liian isoja tai pieniä. :D :D

      Poista