Lilypie Second Birthday tickers

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Ikean ostokset ja kuulumisia

Heips!

Eilen tosiaan käytiin Ikeassa ja piti mennä hakemaan kuvakehyksiä. Toki niitäkin löytyi, mutta myös muutama muu tarpeellinen juttu! Meille kävi ikävä juttu, kun ajettiin Ikean parkkiksille. Äiti peruutti, että mahtuu paremmin ajamaan parkkiruutuun ja samaa aikaa toinen auto lähti omasta ruudustaan, joten törmäyshän siitä tuli. Onneksi ei sen pahempaa käynyt, kun että molempiin autoihin tuli vähän jälkiä ja vakuutusyhtiön kanssa asiointia.

Mutta nyt niihin ostoksiin! :)

Kehyksiä! Näitä oli vielä enemmänkin, mutta laittelin niihin jo kuvia.

Meillä taitaa käydä lusikkavaras. Meillä oli nimittäin ainakin kymmenen vauvalusikkaa, joista on enää YKSI jäljellä. Niitä piti siis ostaa lisää. :)
Pistorasiasuojia
Nellan pinnasänkyyn päiväpeitto, että näyttäisi vähän nätimmältä ja siistimmältä päivisin.


Tämä oli täysin heräteostos. Kaksi arkkia keittiöseinätarroja. Olivat niin hyvässä alennuksessa, että oli pakko ostaa!

Poljin-roskis vessaan. Meillä oli siellä ennen sellainen isompi, mutta se on nyt Nellan vaipparoskiksena niin on jo aikoja sitten pitänyt ostaa uusi. Vessassa on mun mielestä kivempi olla tuollainen kannellinen roskis, kun avoin. Hintaa oli 9,90€.
Ikean sivuilta vähän parempi kuva roskiksesta

Näiden lisäksi ostettiin vielä Antilop- syöttötuoli mökille tarjottimella. Mökillä on tähän mennessä ollut sellainen sininen pöytään kiinnitettävä syöttis, joka on yli parikymmentä vuotta vanha ja melkein homeessakin. :D Joten jo oli aikakin ostaa sinne uusi! :)
Tälläinen on myös R:n vanhemmilla Nellaa varten, ostettiin se myös Ikeasta jotain kuukausi/pari kuukautta sitten ja on ollut kyllä tosi hyvä ja tukeva! :) Tuohon ei tarvitse edes istuintyynyä välttämättä.
Mitäs muuta meille kuuluu? Aamu alkoi mukavissa tunnelmissa...




En oo yhtään väsynyt.. :D

Nella on nukkunut tosi vaihtelevasti. Pe-la nukkui tosi hyvin ja heräsi seitsemältä, la-su yönä heräili puolen tunnin välein yöllä itkeskelemään tuttia ja heräsi seitsemän aikoihin, maanantaina heräili yöllä pari kertaa tutin perään huutelemaan ja heräsi seiskan pintaan, eilen heräsi yöllä pari kertaa ja aamuyöstä/aamusta n. 3-4 kertaa ja nukkui puoli yhdeksään asti ja viime yön nukkui muuten ihan ok paitsi että heräsi jo 5.30... Eli tosi vaihtelevaa siis. En pysty yhtään sanomaan, mikä on ns. Nellan unirytmi kun se vaihtelee niin paljon. Joka ilta on samat rutiinit ja nukuttamisjutut ja sama nukkumaanmenoaika, mutta silti heräily yöllä ja aamuherääminen vaihtelee niin paljon. Nella menee yöunille 20-21 välisenä aikana, joskus vähän yhdeksän jälkeenkin.
Mikä auttaisi tähän yöheräilyyn ja tosi aikaisiin aamuihin? Eikä olla luopumassa tutista vielä...

Tekisiköhän Nella TAAS hampaita? Välillä kiukkuaa ihan yhtäkkiä ja tuntuu itkeskelevän kipuitkua, kuolaa ja syö kaikkea. En kyllä tiedä sitten... Taas voi varmaan sanoa, että tämä on vain yksi VAIHE! ;)

Syöminen on sujunut viime päivinä ihan hyvin. Ei olla syötetty pakolla, jos ei ole tuntunut onnistuvan ja ollaan otettu leluja mukaan ruokailuun. Ensin ajattelin, että haluan pitää ruokailutilanteet sellaisina, ettei silloin katsota telkkaria tai leikitä, mutta kyllä neiti sitten alkaa kuitenkin keskittymään ruokailuun paremmin kun alkaa itse syömään. Varmasti silloin lelut väistyvät ruokailuhetkiltä.
Tänään tosin ei meinannut aamupuuro upota sitten millään, ei edes lusikallisen vertaa. Luovutin sitten ja annoin puuron maitoon sekoitettuna vellipullosta ja kaikki upposi. Tähän oli varmaan syynä neidin väsymys, kun oli herännyt niin aikaisin, yöunet olivat jääneet lyhyiksi ja annoin puuron vähän myöhemmin.

Nyt me lähdetään taas vaihteeksi kirppikselle kaverin ja Nellan kanssa, R jää ylitöihin pariksi tunniksi. :/ 

Oma peilikuva on niin ihana, sille pitää antaa pusuja. ;)
Lisää kuvia tulossa jossain vaiheessa, nyt en jaksa niitä tähän samaan laitella. :)

Loppuun vielä mekko, jonka Nella sai minun äidiltä nimpparilahjaksi: (+tämän lisäksi hiekkaleluja)

Eikö olekkin ihana? :)

10 kommenttia:

  1. Meiltä löytyy samanmoinen päiväpeitto 8)
    Aah, vanha kunnon mehukahvi <3 Meitsi meinaa monena aamuna vetästä aamukahvit korvikkeella höystettynä :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kiva. :)
      Haha kiva kuulla, etten oo ainoo :D

      Poista
  2. Meillä ei olla peilikuvan kanssa noin pitkällä suhteessa vielä. Ollaan vasta vaiheessa jossa lyödään yläfemmoja peilikuvan kanssa =D Mietin et pitäisköhän tommonen syöttis ostaa mummilaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha sun kommentit on aina niin mahtavia. ;D Ehkä teidänkin peilikuvasuhde vielä siitä kehittyy. ;)

      Ehdottomasti kannattaa ostaa tuollainen, on niin edullinenkin. :)

      Poista
  3. Meillä neiti päätti, ettei nuku enää kunnolla päikkäreitä vaan ihan lyhkäsiä sellasia ja sitten illalla uni tulee jo aiemmin kuin ennen. Ja sitten onkin niiiiin väsy, että meinaa aina kiukku tulla. Onneks sitten olin fiksu ja älysin tämän homman ja nyt alotan jo hyvissä ajoin iltahommat ja sitten ollaankin jo puol8 viimestään nukkumassa. Ja neiti nukahtaa TOSI äkkiä! Sinällään ei haittaa, kun ehtii sitten itekkin aina tekemään kaikkea ja mennä kuitenkin hyvissä ajoin nukkumaan. :) Aamutkaan ei oo aikaistunut vaikka vois luulla. Tosin mää yritän aina viimeseen asti nukuttaa neitin takasin ja aikasintaan puol7 nostan pois ellei millään nukaha takas, mutta harvemmin noin aikaisin tarvii herätä. Onneks!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei! Aika jännä. Mä en voi kuvitella, että neiti jaksais porskuttaa ilman kunnon päikkäreitä. Tänään nukkui yhet n. tunnin päikkärit, yhet n. 2h ja yhet 15min(joista jouduin herättämään). Eli yleensä nukkuu kolmet päikkärit, joista ainakin yhdet on pidemmät.

      Tosi kiva, että teillä on rytmi tasaantumassa ja tuo toimii. :) Toivottavasti meilläkin kohta vähän selkenis tää...

      Poista
  4. Heippa!
    Uusi lukija ilmoittautuu!:) Itsekin olen lähihoitaja, äiti 1/13 syntyneelle tirppanalle!

    lovenea.blogspot.com :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Kiva! :) Uusia lukijoita on aina kiva saada, tervetuloa!

      Käyn tsekkaamassa sun blogin. :)

      Poista
  5. Ikea on kyllä petollinen paikka, ainakin rahapussille :D Mä ostin kans viimeks valokuvakehyksia, mutta urpona vaan kolme ja nyt mä tartteisin lisää. Pitänee siis tehdä sinne uus keikka. Toi Antilop-syöttis on kyllä tosi hyvä ja HALPA. Milman mummolassa ja isomummolassa on samanlainen ja ajaa kyllä asiansa. Varsinkin ton pöydän kanssa on huippu :) Noi pistorasiansuojat on kyllä hyviä, kun nää skidit tuppaan ronkkimaan joka paikkaa. Mäkin haluun noita tarroja, ihania! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Aina tarttuu mukaan ties mitä.. vaikka nyt tulikin ostettua paljon hyödyllistä.
      Nuo valokuvakehykset on kyllä tosi hyviä sieltä, on kivannäkösiä ja edullisia.

      Mäkin oon ollut tyytyväinen tuohon Antilop-syöttikseen, hinta-laatusuhde ihan mahtava. Meillä tosiaan nyt molemmissa mummiloissa on se. :) Tarjottimen kanssa ihan sikahyvä.

      Nella ei oo VIELÄ hokannut pistorasioita, mutta kyllä varmaan kohta. ;D Nekin on siellä niin edullisia. Harmi kun ei löytynyt kaapinsulkijoita sieltä, tai siis semmosia mitä olisin halunnut. Pitää mennä Prismaan etsimään.
      Nuo tarrat on kyllä söpöjä ja pari euroa maksoi kaks arkkia. ;) Oikea hinta 8€.

      Poista