Lilypie Second Birthday tickers

lauantai 27. huhtikuuta 2013

Hälsans Kök

Pääsin mukaan kampanjaan, jossa saa maistella hyviä ja terveellisiä kasvisruokia. Kyseessä on siis Buzzador-kampanja. Buzzaajana pääset ilmaiseksi kokeilemaan palveluja ja tuotteita ensimmäisenä, sitten kerrot kokemuksistasi mm. blogin ja sosiaalisen median kautta tai ystävillesi. Kampajat ovat erilaisia ja saat itse päättää, mihin kampanjaan menet kun saat siihen kutsun. Kampanjoihin pääseminen riippuu siitä, miten sovit sen kohderyhmään. 
Buzzaajana kerrot rehellisen mielipiteesi ja olet mukana vaikuttamassa. Liity mukaan buzzaajaksi, se on hauskaa! Tästä pääset Buzzadorin sivuille.

Mietin hetken, sovinko ylipäätään tähän kampanjaan. En nimittäin ole mikään keittiöihme ja ruoanlaitto ei kuulu lempihommiini. Halusin kumminkin haastetta ja kun näiden valmistus vaikutti melkoisen helpolta, niin päätin lähteä mukaan.
Toisena mietityksen aiheena oli se, että Hälsans Kökin tuotteet ovat kasvisperäisiä ja pääosasin ovo-vegetaarisia. Eihän se muuten minua hetkauttanut, mutta mietin tuon miehen puolesta. Hän kun on niin henkeen ja vereen lihansyöjä. Kaikki kasvikset ovat kuulemma pupun ruokaa ja kasvisruoka..noh, sanotaan ettei kuulu hänen lemppareihinsa. ;) Tiedän kuitenkin, että mies tykkää oikeasti salaateista sun muista, koska aina kun niitä on tarjolla niin syö oikein hyvin. Se on vain asennekysymys. ;)

Kävin torstaina Prismassa ja ostin Hälsans Kök- tuotteita. Mukaan tarttui kasvispihvejä, falafeleja ja kasvispyöryköitä. Tarkoituksena oli valmistaa R:lle päivällinen kun hän tulee töistä ja niin teinkin. Sain kaiken melkein valmiiksi ja kun R tuli kotiin, niin käskin häntä pysymään poissa keittiöstä. ;)
Päätin valmistaa meille kasvishampurilaiset.

 Olin ostanut kasviksia, ranskalaisia ja valmiita hampurilaissämpylöitä.
Aluksi puolitin sämpylät, leikkasin tomaatin siivuiksi ja laitoin uunin reilu 200 asteeseen ja ranskalaiset uuniin. Ranskalaiset saivat olla uunissa parisenkymmentä minuuttia, kunnes laitoin pihvit uuniin. Pihvit on mahdollista paistaa uunissa kymmenessä minuutissa tai paistaa pannulla, grillissä yms. Ei ole siis vaikea homma ja sopii ihan kotikokille tai kädettömälle kotiäidille.
Hieman pihvien jälkeen laitoin hampurilaissämpylät uuniin. Uunissa niistä tulee ihan erilaisia kun vaikka mikrossa, ihanan rapeita.

Kun otin ruoat uunista, kasasin ne vain lautaselle ja siinäpä se. Hampurilaiseen tuli siis ensin ketsuppia ja sinappia, sitten Hälsans Kök- kasvispihvi, sitten cheddar-juustoa ja kasviksia. Kasviksiksi sopii vaikka tomaattisiivut ja salaatti, niin kuin minä laitoin. Lisukkeeksi oli ranskiksia, raejuustoa ja eiliseltä jäänyttä tonnikalafetasalaattia. Nami nam!

Ruokajuomaksi oli simaa! Äitini tekee maailman parasta simaa. :) (mitä pääsen huomenna munkkien kera taas maistelemaan, nam!)

Kaikki Hälsans Kök- tuotteet ovat falafelia lukuunottamatta valmistettu soija- ja vehnäproteiinista. Tuotteet ovat pääosin ovo-vegetaarisia(eli kasvisten lisäksi tuotteet sisältävät myös kananmunaa). Mutta älkää huoliko, nämä eivät tosiaan ole mitään pupunruoanmussuttajan ruokavaliota. Tuotteet sopivat mainiosti myös ei-kasvissyöjälle, vaikka ovatkin täysin lihattomia. Ne nimittäin ovat koostumukseltaan ja maultaan lihankaltaisia. Oikeasti yllätyin tuosta seikasta. Pihvit muistuttivat ulkoisesti aika paljon normaalia lihapihviä tai no ehkä enemmänkin jauhelihapihviä. Pihvi sopi mainiosti hampurilaisen väliin vaikken minäkään oikeastaan ole tottunut nauttimaan purilaistani ilman lihavaihtoehtoa. Makua ei oikeastaan edes erottanut, mikä toki on hyvä seikka kun se monipuolistaa pihvien käytön eri kohderyhmillä.
Haluatte varmaan kuulla myös R:n, vannoutuneen lihansyöjän, mielipiteen? ;) R sanoi, että kyllähän näistä maistaa, että nämä ovat kasvispihvejä, mutta hyvin menee alas. Ja söi kaiken, joten eiköhän hällekin maistunut siis ihan hyvin. ;)

Tästä pääset Hälsans Kökin sivuille! 

Kaiken kaikkiaan olen kyllä tyytyväinen kyseiseen tuotteeseen. Tykkään myös siitä seikasta, että tuotteet ovat valmistettu täysin ilman säilöntäaineita. Voisin hyvin kuvitella, että Nellalle tarjoisin näitä ruokia, kun vielä hieman kasvaa. :)

Seuraavaksi kokeilussa sitten joku muu Hälsäns Kök- tuote, kun pääsen kotiin taas kokkailemaan. :) Huomenna avataan grillikausi ja mennään viettämään mun äidin synttäreitä päivällisen merkeissä koko perheen voimin. :) Eilen oltiin mun äidin ja muutaman perhetutun kanssa Anna Puun keikalla ja oli kyllä ihana ilta. :) Nella oli R:n hellässä hoivassa mökillä ja yöllä tulin mökille sitten heidän kanssaan ja täällä vietetään viikonloppua. :) Kuvia tulossa myöhemmin keikalta.

Me jatketaan launtai-illan viettoa takkatulen äärellä, toistemme seurasta nauttien, kun Nella on jo yöunilla. Kohta pääsemme myös puusaunaan, ihanaa! ♥ Rakkaudentäyteistä lauantaita kaikille!

12 kommenttia:

  1. Aikas herkut burgerit sait aikaiseksi. Jännityksellä odotin tosiaan, mitä sun mies pihveistä sanoo. Aika jännä, että huomasi eron! Pistäpä syömään niitä kasvispyöryköitä. Aika kunkku lihansyöjä on kyllä, jos huomaa eron :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, oli kyllä herkullisia! :) Kyllähän se huomasi eron, sen verran vannoutunut lihansyöjä on. ;D
      Kyl mä uskon, et se tajuu niiden pyöryköidenkin olevan kasvispyöryköitä, kun tietää että oon niitä ostanut. :/ :D

      Poista
  2. Oo miten hieno karhunkävely asento Nellalla jo on! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Tossa ei ees näy niin kunnolla. :/ En oo saanu viel kunnon kuvaa napattua. :) Se on niin söpö kun menee siihen asentoon ja heiluu siinä. ;D

      Poista
  3. Mää oon katsonu noita tuotteita kaupassa ja jotenkin tuo nimi tuntuu niin kummalle etten oo uskaltanut sen enempää niitä tutkimaan. Jännää miten jo nimikin tekee jotain ennakkoluuloja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha aijaa. ;D Toihan tarkottaa suomeks jotain terveellistä keittiötä. :) Älä oo turhan ennakkoluulonen, hyviä oli. ;)

      Poista
    2. Juu, ei kyllä tän postauksen jälkeen tarvii miettiä. :) Voisin vaikka uskaltautua ostamaan noita pihvejä. :)

      Poista
  4. Hyvännäköisiä hamppareita :) Jos sun äiti tekee maailman parasta simaa, niin mun äiti tekee parhaimmat munkit! :D Siis jumantsuikka kun ne on niin hyviä, että vois vetää vaikka kymmenen yhdeltä istumalta. Ah, niin terveellistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei meidän pitää siis selkeästi yhdistää äitiemme voimavarat ;) Sä tuot munkit ja mä tuon simat? ;) Meillä oli tänään ''vaan'' valmismunkkeja tarjolla :D

      Poista
  5. Hei
    Olisin kysynyt tuosta buzzaanisesta. Olen liittynyt jo jokin aika sitten buzzaajaksi, mutta minulle ei ol edes tarjottu mitään buzzattavaa. Eli kauanko sinulla meni ennen kuin tarjottiin jotain buzzattavaa?

    Elli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! En muista ihan tarkkaan, mutta olisko parisen viikkoa mennyt. :) Kirjoitatko blogia? Se lisää mahdollisuuksia paljonkin päästä kampanjoihin. Ja laitoithan kiinnostuksen kohteita paljon yms. :) Jos ei silti kuulu, niin sitten vaan ei ole sattunut tulemaan mitään kampanjoita, jotka heidän mielestään soveltuvat sinulle. :) Odottele vaan rauhassa!

      Poista