Lilypie Second Birthday tickers

torstai 14. maaliskuuta 2013

Viime päivien vilinää; shoppailua, harrastuksia ja vaikka mitä!

Heippa!

Pariin päivään en oo kerennyt kirjoittelemaan, kun on ollut hirveästi kaikkea tekemistä! Mikä on tietenkin vain hyvä asia, niin ei tunnu päivät niin pitkiltä. 

Sunnuntaina käytiin mun ystävän A:n ja hänen tyttönsä kanssa K-Citymarketin mammuttimarkkinoilla. Tuli löydettyä vaikka mitä kivaa ja tarpeellista, esim. Juhla Mokka- kahvi oli 2,99€ ja vaipat -40%! (Pampersit) Niitä pitikin sitten hamstrata varastoon ja mun äiti kävi vielä ostamassa yhden paketin lisää, kun niitä sai ostaa vain 2/per talous. Nyt ei pitäisi vähään aikaan ostaa vaippoja. ;) Ostin myös yhden paketin 5- koon vaippoja odottamaan, ajattelin kokeilla niitä jossain vaiheessa kun tuntuu välillä, että nuo neloset vähän kiristäis neidin pömppistä. Joskus jää ihan painaumat. :/ Tai sit laittaa vaan välillä liian kireelle? Noh, pitää kokeilla. :) Meillä on myös vitosia yks Muumi- vaippapaketti odottamassa, kun saatiin se lahjaksi jonkin aikaa sitten.
Mammuttimarkkinoilta piti ruoan ym. sellaisen lisäksi ostaa toki Nellalle pari vaatetta, kun halvalla sai. Tälläisiä kotiutui:

Neltsulle kumpparit kesäksi alesta, toivottavasti olis sopivat sillon! :) Koko 22, meidän jättijalalle ;)

Ihana liivimekko alesta, koko 80cm

Mekon kuvio

Kahdet collegehousut, eri merkkiset. Koko 80cm ja 92cm.

Ihana yökkäri, oisko ollu kokoa 86cm
Maanantaina uskaltauduin menemään Nellan kanssa ekaa kertaa meidän ihan lähellä(5 minsan kävelymatkan päässä) sijaitsevaan perhekahvilaan! Perhekahvila on aina maanantaisin 9.30-11.30 ja sinne saa mennä mihin vaan aikaan tuolla aikavälillä ja lähteä milloin vain. Joka kerralle ei ole pakko tulla, vaan silloin kun itselle sopii. Ja se on täysin ilmaista, mutta kahvi maksaa 2€(johon sisältyy leipää yms), jolla tuetaan toimintaa, joka on siis vapaaehtoisten järjestämää.

Tässä lisää tietoa perhekahvilatoiminnasta:
Meidän paikkakunnalla toimii tällä hetkellä 18 Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) perhekahvilaa, jonne kaikki lapsiperheet ovat tervetulleita. Perhekahvilat syntyvät vanhempien omasta aloitteesta ja toimivat suurimmaksi osaksi vapaaehtoisvoimin.
Monet toivovat paikkaa, jossa olisi helppo tutustua uusiin, samanlaisessa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin. MLL:n perhekahvila tarjoaa vanhemmille tukea, tietoa ja toimintamahdollisuuksia. Samalla lapset saavat seuraa ja mukavaa tekemistä.
Perhekahvilaan voi tulla hetkeksi joko hengähtämään tai purkamaan toimintatarmoaan. Tarjolla on paikka toimia yhdessä muiden lapsiperheiden ja omien lasten kanssa. Ilot, huolet ja päivänpolttavat asiat jaetaan kahvikupposen ääressä. Keskustelua vauhdittamassa on toisinaan asiantuntija-alustajia tai vierailijoita.

Keskustelujen aiheet voidaan suunnitella perhekahvilan kävijöiden tarpeisiin.
Perhekahvilat toimivat erilaisissa kerhotiloissa(meidän perhekahvila toimii kappelin tiloissa), neuvoloissa, päiväkodeissa ja leikkipuistoissa. Perhekahvilat ovat avoinna yleensä aamupäivisin, 1–2 kertaa viikossa, pari tuntia kerrallaan. Jotkin kahvilat voivat olla avoinna iltapäivisin.

Katso aukioloajat www.mll.fi

Perhekahvilaan lähdössä
Mulla oli hirveästi taas vaihteeksi ennakkoluuloja. Ajattelin, että kukaan ei puhu mulle ja siellä on muodostunut omat kuppikunnat ja kaikki on tylyjä ja ylimielisiä kun olen niin nuori yms yms... Näin kärjistetysti sanottuna. Mutta mitä vielä! Olin niin positiivisesti yllättynyt!
Menin perhekahvilaan maanantaina joskus kymmenen jälkeen. Ensin vähän katselin ympärilleni, sehän oli siis sama paikka, missä Nellan ristiäiset pidettiin. Sama vahtimestari, joka oli auttanut ristiäisten järjestämisessä(hänen kauttaan esim. vuokrattiin pöytäliinat, tila, hoidettiin maksuasiat, yms.) oli myös paikalla ja juttelin hänen kanssaan. Moni äiti tuli myös juttelemaan ja ensiksi näin vain isompia lapsia, n. 2-4v, mutta kun menin ''kahvihuoneeseen'', niin siellä oli myös muutama pienempi. Yksi vauva istui syöttötuolissa ja menin juttelemaan hänen äitinsä kanssa. Jutusteltiin siinä jotain ja tuli puheeksi meidän vauvojen iät. Nella ja hänen poikansa molemmat ovat 7kk ja hetki keskusteltuamme tuli puheeksi, milloin lapset ovat syntyneet ja Nella ja tämä poika ovat syntyneet samana päivänä, samassa sairaalassa! Aikamoinen sattuma. :D Ja ihan lähekkäin asutaankin! :) Pojalla oli myös muutaman vuoden vanhempi isosisko, joka oli mukana siellä.

Hain kahvia ja juttelin muiden kanssa ja Nella istui kuin isokin tyttö muiden lasten kanssa lattialla leikkimässä, otti lelukorista leluja jne. :')



...ja sitten siihen parhaaseen myöskin kivaan juttuun; Perhekahvilassa oli juuri tuolloin lastenvaatekutsut meneillään ja ihanien vaatteiden esittelijä oli paikalla. Arvatkaapa mikä meidän mielestä huippumerkki oli kyseessä? No tietenkin POMPdeLUX! Jeee. Olen nimittäin halunnutkin kyseisen merkin kutsuille siitä lähtien, kun kuulin, että sellaisia järjestetään tässäkin merkissä ja kun tilasin netistä Nellalle Pomppeja. Vielä ne eivät ole päässeet käyttöön, kun ovat niin reilun kokoisia, mutta sitä odotellessa. ;) Tilasin kolme ihanuutta, niistä lisää sitten kun kotiutuvat. ;) Sähköpostiin oli tullutkin ilmoitus, että ovat jo matkalla! <3
Tässä pieni osa vaatteista
Nauratti vähän miehen kommentti: ''Siis sä menit ilmaiseen perhekahvilaan ja ostat sikakalliita lastenvaatteita ja tuut käyttäneeks taas hullun summan rahaa?''
Niin, mitäs sitten? ;)
Samana päivänä tein tilauksen myös Silverjunglelle... Joten kivasti paloi rahaa saman päivän aikana. :D Ja Nellaan kaikki tietenkin. ;) Niistäkin lisää sitten kun kotiutuvat!

ps. En koskaan hyödy mitenkään linkkien klikkauksesta, minulla ei ole yhteistyökumppaneita. Haluan vain jakaa teille ihania merkkejä, mistä itse tykkään! :)

Myös tämmöinen ihanuus koossa 86cm kotiutui meille samaisena päivänä. Tilasin FB- kirppikseltä, mutta tämä on uusi, käyttämätön. :) Ja väriltään hempeän vaaleanpunainen, vaikka kuvassa näyttää valkoiselta. :)
Maanantaina oli myöskin neuvola, josta kerroinkin jo edellisessä postauksessa. Nauratti kun juttelin parin muun äidin kanssa neuvolassa ja toisella oli Nelli- niminen tyttö ja toisella Nella. :D Eli kolme vauvaa odotusaulassa; Nella, Nella ja Nelli... :D
Neuvola meni hyvin, seuraavaksi on sitten 8kk neuvola ensi kuussa.
Neuvolaan lähdössä!

Nella leikkii neuvolan odotusaulassa
Maanantaina ei kotona keretty kauheasti edes olla, kokoajan oltiin menossa. :) Vähän kumminkin kotona käytiin syömässä ja leikkimässä ja illalla toki oltiin kotona koko perhe. :)


Tiistaina R meni iltavuoroon vasta neljäksi, joten mentiin aamulla koko perheen voimin erääseen kauppakeskukseen, kun siellä on alennusmyynnit koko viikon. En ostanut paljoa mitään ihmeempää ja R ei kerennyt kauaa olemaan edes kaupoilla, kun sitä ennen käytiin äitini töissä ja oltiin siellä tunnin verran. Äitini on töissä siis ihan parin minsan kävelymatkan päässä kyseisestä kauppakeskuksesta.
Aivan ihanat ohuet housut H&M:lta

Nellalle ponnareita, jos joskus saisi laitettua. ;)
Näiden lisäksi ostin itselleni Ginasta liilan topin kolmella eurolla! :) + Nellalle H&M:lta söpön vaaleanpunaisen rusettipannan.

Yksi erittäin tärkeä, tarpeellinen ja meille ajankohtainen hankinta myös tehtiin ja se oli turvaistuin! Saatiin se 60€ halvemmalla, kun OVH olisi ollut. Olen kyllä tyytyväinen, kun saatiin viimeinkin ostettua se, kaukalo alkaa olla niin kovin pieni Nellalle ja tosi ahdas. Voin kertoa myöhemmin lisää uudesta turvaistuimestamme.
Esimakua. ;)
Tiistaina ystäväni myös tuli kahville ja juteltiin niitä näitä.
Nella on nukkunut viime yöt todella huonosti, lukuunottamatta viime yötä kun annettiin ensimmäisen itkun jälkeen Buranaa. Yöt ovat siis menneet niin, että Nella on mennyt normaalisti nukkumaan siinä 8-9 aikaan, nukahtanut helposti, mutta sitten alkanut 40min-1h päästä itkemään hysteerisenä. Tutti ja silittely on auttanut vähäksi aikaa ja yön aikana neiti onkin sitten heräilly monia monia kertoja... ja yleensä on pitänyt antaa maitoakin kerran yöllä. Viime iltana kumminkin kun annettiin sitä Buranaa niin nukkui n.21-07 heräämättä tai yhdellä tutinlaitolla, en muista. Eli selvästi neidillä on jotain kipua, kun Burana auttoi? Olisikohan sitten niitä hampaita... ei ole ollut kuumettakaan. Äsken neiti oli tosi itkuinen myös, unissaankin itkeskelee, joten annettiin Buranaa niin katsotaan nyt sitten auttaako tänäkin yönä.

Keskiviikkona eli eilen löhöiltiin Nellan kanssa aamupäivä kotosalla ja neiti ei meinannut millään käydä päikkäreille, pienen pätkän vain nukkui. Maito vain piristi neitiä, vaikka oli tosi kiukkuinen ollut. Pinnasängyssä alkoi vain kiljuminen, höpötelly ja naureskelu...
Ai mäkö muka väsynyt?!
Ajattelin lähteä kävelylle tai jotain että neiti nukkuisi, mutta sitten ystäväni(jolla on alle kahden kuukauden ikäinen poika) soitti juuri sopivaan aikaan, että lähdetäänkö käymään eräällä kirppiksellä. Tokihan me lähdettiin, vaikka tosi kiire tuli, kun en ollut ensin kuullut hänen soittavan.

Kirpparilta löytyi taas paljon kaikkea kivaa! :)









Liivimekon kuvio
Kaikki tosi hyväkuntoisia. :)

Illalla sitten vielä toinen ystäväni soitti, lähdenkö hänen kanssaan johonkin, mutta en millään jaksanut. Katseltiin sitten vaan miehen kanssa telkkaria ja vietettiin laatuaikaa.

Nyt en jaksa enää kirjoitella enempää, kerron tästä päivästä vaikka myöhemmin, nimittäin tänäänkin oli kaikkea kivaa ohjelmaa! :)

Loppuun vielä muutama kuva viime päiviltä:







Tänään. <3

Kauniita unia! <3

21 kommenttia:

  1. Kiva kuulla taas teistä! ♥

    Huii mäkin oon menossa perhekahvilaan ekaa kertaa huomenna. Jännää, onneks mulla on tuttu mukana :)

    Onpa Nellalla tukka kasvanut, ihana ♥

    hei onko teillä muuten saman merkkiset vaunut kuin meillä? toi ABC ja ilmapallokuvio näytti tutulta mutta en oikeen tiiä näistä... me ostettiin meijän vaunut käytettynä 80 eurolla :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kun tykkäät lueskella meidän kuulumisia! <3

    Turhaan jännität! :) kiva kun sun ei tarvii mennä yksin. :)

    Niin on! Huomasin sen itekki vasta kunnolla ku selasin pari kuukautta vanhoja kuvia! <3

    Juu kyllä meillä taitaa olla, itseasiassa katoin ihan samaa sun blogissa yks päivä, mut en viittiny kommentoida ku oon nii lahopää, et en ollu varma oltiinks jo joskus puhuttu siitä :DD mutta ei näköjään ;) Oho, oottepas te saanu halvalla, mistä ostitte ja minkäkuntoiset? Me ostettiin uutena :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D
      Naantalista asti lähdettiin hakemaan! Mun mielestä ne on ihan hyväkuntoset, todellakin 80 euron arvoset! Se kuomu on vähän "löysä" tai tippuu alas mutta se on pikkuvika ;D

      Poista
    2. Kiva! :) No eipä se haittaa. :)

      Poista
  3. Hei ihan uusi merkki mulle toi POMPdeLUX! Heti pakko mennä tsekkaamaan nettisivut... :))

    Järjestän sunnuntaina jälleen kerran miikkarikutsut, ne on ihania vaatteita mutta ois kiva käydä erilaisilla lastenvaatekutsuilla välillä. Noille Silverjunglen kutsuille oon halunnut jo pitkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua miten ihania vaatteita tuolla POMPdeLUXilla!! :D taitaa mennä pari juttua tilaukseen, noi on jopa edukkaampia kuin meandi. Voih :)

      Poista
    2. Ne on IHANIA! Oon ihan rakastunut. ;) Jotenkin niin moderneja, sopii kaikkiin vaatteisiin yhdistettynä ja ihanan kesäisiä vaihtoehtoja. :) Ja materiaalit on ihanan tuntuisia!

      Jep, tosiaan on edullisempia kuin miikkarit, mutta kuulemma tosi laadukkaita. :) Ja näissäkin hyvä jälleenmyyntiarvo!

      Kerropa ihmeessä sitten, mitä tilailit ;)

      Mulle tuli tänään Silverjunglen paketti perille, pitääkin tehä postaus. ;)

      Poista
    3. niin ja hei, Pompilla on kutsujen yhteydessä edullisemmat postimaksut kun netistä tilatessa!

      Poista
    4. Voiku joku pitäisi kutsut, muuten pitää sit tilata netistä:) Kattelin noita shortsihaalareita ja jumpsuit sekä mekkoja, ois ihania kesäksi. Silverjunglelta tilasin just pari jutskaa kans :P!
      Niin ja meillä on sunnuntaina vielä meandi-kutsut... oivoi.

      Tässä tulee ihan hulluksi näiden lastenvaatteiden kanssa, en ikinä käyttäisi näin paljon rahaa omiin kuteisiin :D

      Poista
    5. Toivotaan, että joku teillä päin pitäis! :) Mullakin oli niin tsägä kun menin noille. Mä tilasin farkut, ihanat ohuet housut kesäks Neltsulle ja lyhythihasen bodyn. :)

      No niinpä, iha hirveetä tää rahankäyttö. :D Ei pitäis ees miettiä paljonko käyttää Nellan vaatteisiin rahaa...
      Sit ku koittaa mennä ostaa itelleen jotain, niin jalat jotenkin vaan vie sinne lastenvaatepuolelle! :D

      Poista
  4. Mullakin on tullut nyt muutaman päivän totaalinen blogi tauko. En oo edes koneelle päässyt/kerennyt. Eillinen päivä meni uuden järjestyksen ja tv-tason kasaamisen kanssa. Siitä blogissa lisää myöhemmin. ;) Mutta kiva kuulla teidänkin kuulumisia. Mietiskelin useeseen otteeseen päivässä, että mitähän teille kuuluu. :) Ihania löytöjä kyllä oot löytänyt kirpparilta ja muutenkin noi kaikki on ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on nyt jotenkin into lopahtanut hetkeksi bloggaamiseen. :/ Ties mistä johtuu. Mutta ärsyttää kun tulee tavallaan paineita kirjoittaa, kun tietää lukijoiden sitä odottavan.. haluaisin kumminkin kirjoittaa enimmäkseen itseäni varten ja muistoksi ja niin kai se pitääkin vaan tehdä. En haluaisi tästä tulevan mitään ns. ''pakkopullaa'', vaan että ihan oikeasti haluaisi bloggailla. Nyt jotenkin on tällä viikolla ollut ihan into pois tästä. Ehkä ensi viikolla sitten taas jaksaa. :) Nyt oon ollut niin paljon liikkeellä ettei oikeen oo kerennytkään. :)

      Kiva kuulla kuitenkin, että odotat meidän kuulumisia ja olemme ajatuksissa! :) ja kiitos. :)

      Poista
    2. Noita tulee aina joskus ja sillon vaan pitää osata suosiolla hellittää ja tehdä vaan sellaisia juttuja mistä tykkää. :) Ei kannata ottaa tavotteeks tehä mitään mikä ei innosta. Kirjottaa just sitä mitä tahtoo eikä sitä mitä luulee muitten tahtovan kuulla. Pitää muistaa aina se, että tätä tekee itselleen muistoksi ja ne asiat jakaa mitä tahtoo. Näin oon ite ainakin aatellu ja niin se pitää ollakkin. :)

      Poista
  5. Sinulle on haaste blogissani! :)

    http://nennnuskan.blogspot.fi/2013/03/new-blog-love-tunnustus.html

    VastaaPoista
  6. Ja minunkin blogissa http://jalkelainen.blogspot.fi/2013/03/haastehommia-1111.html !

    VastaaPoista
  7. Moikka ! Ihana blogi ja upee tytskä sulla <3 :) Mun on pakko kysästä että mistä oot löytäny ton söpön rusettipannan? Sellasta oon jo pitkään koittanu meidän neidille ettii mut en oo mistään löytäny !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Voi kiitos paljon! <3 :)

      Tuo söpö rusettipanta on H&M:n mallistoa! :) Ihan kaupasta ostin, en tiedä onko netissä. :)

      Poista
    2. okei, pitää mennä tsekkailee:) kiitos

      Poista