Lilypie Second Birthday tickers

torstai 28. helmikuuta 2013

Torstai oli toivoa täynnä

Nella oli tänään jo todella paljon paremmanvointinen, oli oksentanut eilen viimeksi aamulla, joten päätin että tänään lähdetään johonkin. Muuten tästä päivästä olisi tullut neljäs päivä neljän seinän sisällä. Mentiin vähän kiertelemään erääseen kauppakeskukseen ja kävin siellä syömässäkin. Nella istui hienosti syöttötuolissa ja antoi äidin syödä rauhassa. Otin omasta ruoastani kuvankin, mutta se on kännykällä enkä jaksa siirtää sitä koneelle.

Nella istui tuossa tosi hyvin, vaikkei ole tottunut tuommoiseen syöttikseen
Mua naurattaa vieläkin, kun Nella alkoi aina kiljumaan ja höpöttämään tarjoilijoille kun ne meni ohi. :D Ihan kun olisi halunnut tilata jotain. :D

Kyseisessä kauppakeskuksessa oli alennusmyynnit, mutta sieltä ei silti löytynyt oikeastaan mitään. Ehkä ihan hyvä vaan, niin säästyy rahat. Mutta yhden ihanan bongauksen tein, nimittäin KappAhl:n Newbie mallisto on nyt laajentunut! Luulin, että se laajentuisi vasta myöhempään keväällä. Mutta onhan tosiaan jo maaliskuu... Hui kun aika menee nopeaa.
Nyt siis Newbie mallisto on 44-98cm kokoisille lapsille, ihan mahtavaa. :) Mutta ainakin tuolla oli vielä aika niukasti isompia kokoja. Yhdet housut olisin halunnut ehdottomasti mallistosta:
Noita oli isommassakin koossa siis, vaikkei KappAhl:n nettisivuilla niin lukenutkaan. Hinta pienemmässä koossa oli 14,95(kokoon 74 asti) ja isommassa 17,95 eli mielestäni aika hintavat.

Tulin sitten ostaneeksi Nellalle vain tämmöisen ihanan bodyn normihintaisena, tosin ei ole siis Newbie- mallistoa. :)

Koko 86cm

Body takaa
Itselleni ostin Vero Modasta joululahjaksi saamallani lahjakortilla ihanan mustan mekon, alennuksessa oli 19,95€. Sellainen ihana, missä on pitsiä ja vähän avonainen selkä yms. :) En tykkää laittaa tänne omista vaatteistani kuvia, kun ne näyttää niin jättimäisiltä henkarissa... ehkä voisin ottaa joskus kuvia ostoksista päälläni jos haluatte? :)

Mentiin vielä postin kautta, kun oltiin menossa kotiin, kun sinne oli tullut ihana paketti. Niinkään ihanaa ei ollut raahata sitä postista kotiin yksin vaunujen kanssa, kun se oli niin iso ettei mahtunut vaunujen alaosaan. Itse paketti ei niinkään, mutta se tuli isossa pahvilaatikossa. :D Kyseessä oli siis Pieni perhe- blogin arvonnasta voittamamme Lego Dublo numerojuna jeee! :) Kiitos Suville vielä. :)





Vaikka meneekin vielä vähän aikaa, ennen kun Nella noilla osaa leikkiä. ;)

Asiasta toiseen.... kerkesin iloita Nellan parantumisesta liian nopeasti, koska Nella sitten oksensi kun laitoin hänet sänkyyn. Oli kerennyt juomaan velliä vasta tosi vähän, joten ei voinut mistään ähkystäkään johtua... Hassua, että viimeksi oksensi eilen aamulla ja nyt sitten tänään illalla. Aika pitkä väli oli, jos tämä samaa tautia on? Ihmetyttää vähän...
... mutta nyt alkaa väsyttää jo sen verran, että on aika mennä nukkumaan! :) Öitä!




6 kommenttia:

  1. Jes! Nyt jo tuo newbie mallisto isommillekkin! Mä kävin jo viime kuussa sitä katselemassa, mutta eihän ne vielä silloin ollut tullut isommille. Täytynee lähteä tsekkaamaan uudestaan kun on paremmin rahaa, nuo on niin hirmu söpöjä vaatteita!:)

    Ja joo, laita omista vaatteistasikin kuvia! :)
    Kiva, että numerojuna löysi tiensä teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Mäkin olin ihan innoissani. Pitää sitten mennä vähän shoppailemaan, kun on rahaa enemmän. ;) Jos joskus on, hehe. :D Mä tykkään hirveästi Newbie vaatteista, kun on niin ihanaa materiaalia, ekologisesti valmistettuja ja vielä kaikenlisäksi kivannäköisiäkin. :) Voisi olla vielä laajempi tuo mallisto, mutta ihan kiva että nyt on myös isommille lapsille valikoimaa! :)

      Kiva, pitää laittaa jossain vaiheessa. :)

      Poista
  2. Laita ihmeessä omistakin vaatteista kuvia! :)

    Ompa Nellalla paljon hiuksia! Kevinillä oli syntyessä paljo hiuksia, mutta sitten ne lähti pois.. Nyt sillä on vaan huvittava töyhtö keskellä päätä ja muualla hyvin vähän :D

    Kuinka usein/paljon Nella syö tuttia? Osaako jo juoda nokkamukista?
    hmm.. taas hirveä kysely, on vaa niin hauska kuulla mitä kaikkee siellä osataan, kun on melkee tasan saman ikänen lapsi itellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pitääpi laittaa! :)

      Nellalla ei missään vaiheessa oikeastaan hirveästi lähtenyt edes hiuksia pois, paitsi pari kaljua kohtaa tuli takaraivoon kun oli niin paljon makuulteen pikkuisena. :) Nellalla on ihana tuo etutukka ja myös takana on söpö töyhtö. :)

      Olenkin kirjoitellut aika paljon tuosta tuttiasiasta täällä blogissa, mm. puolivuotispostauksessa, meeppäs kurkkimaan! :) Mutta tosiaan, Nella söi monta kuukautta tosi huonosti tuttia, mutta halusin että Nella oppisi vähän syömään sitä että saisi siitä lohtua kun kiukuttaa. Sitten yhtäkkiä neiti oppikin syömään sitä ja nyt annetaan sitä välillä jos on tosi väsynyt ja kiukuttelee ja sitten silloin kun on menossa päikkäreille. :) Joskus myös yöunille, nykyään useamminkin.

      Saa kysellä niin paljon kun haluaa, kiva jutella näistä ja vertailla! :)

      Poista
    2. Meilläki oli tutinkaa ongelmaa aluks, ei se pysyny suussa, ku Kevinil on jonku verran imuongelmii, ei osannu tissiäkään imeä :/ Nykyää Kevin syö jos kiukuttaa ja sit ku nukkuu päikkärei, yöllä ei tarvi :)

      Pitää käydä lukasees! :)

      Poista
    3. Okei! Nellalla ei ollut ongelmia imeä tissiä, mut mulla tuli aika vähän maitoa. :/

      Poista