Lilypie Second Birthday tickers

tiistai 19. helmikuuta 2013

Tiistai ja postin tuomisia

Tänään on ollu ihan vaan löhöilypäivä kotona. En saanut eilen taaskaan vaihteeksi unta. Menin sänkyyn 0.40 ja unta sain joskus puoli kolmen aikaan. Tämä on niin ärsyttävää ja väsyttävää... Vaikka olisin kuinka väsynyt niin en saa unen päästä kiinni. Ja useimmiten minua ei edes illalla väsytä vaan iltaa kohden piristyn.
Nella nukahti joskus ennen yhdeksää ja heräsi neljältä yöllä. Ei ole pitkään aikaan kunnolla herännyt yöllä, joten oli vähän outoa. R antoi Nellalle maitoa ja senkin jälkeen Nella oli vähän aikaa hereillä kunnes nukahti ja nukkui yhdeksään asti! Heräsin siihen ja R nosti Nellan pois sängystä ja minä torkuin vielä hetken, kunnes 9.30 ovikello soi ja netistä tilaamamme jutut tulivat kotiinkuljetuksella. Valtava pahvilaatikollinen vaatteita, kenkiä, koruja, hiusjuttuja yms. Pakkohan sitten oli nousta niitä katsomaan. ;) Minulle tuli korvikset ja yksi pinkki toppi, joka ei sitten tisseistä mahtunut. :D Joten se jää käyttämättä. Onneksi maksoi vain 4.95. R tilasi itselleen työkengät, pari hupparia, fleecetakin, alusvaatteita jne. Nellalle tilattiin tämmöistä:
Ihania juttuja. Hiuspantoja viisi kappaletta, kaikki muut oli sopivia paitsi musta kimalteleva panta oli vielä iso. Keskellä olevassa Disneyn prinsessasetissä on ihana farkkumekko, jossa on takana napitus, pinkki pitkähihainen paita ja pinkit sukkikset, joita ei kuvassa oikein näy. Tuo setti maksoi yhteensä 12.95! Oikealla ylhäällä kaksiosainen Supergirl-setti, johon kuuluu pitkähihainen paita ja puolipotkuhousut. Aivan ihanat. Maksoi huikeat 4.95. :) Molemmat taisi olla kokoa 12-18kk, mutta varmaan kohta sopivat. Nämä ovat brittikokoa.
Sitten tilasin vähän riskillä nuo pinkit tarralenkkarit Nellalle, josko olisi keväällä sopivat. Otin vauvamalliston isoimman koon, mutta juuri ja juuri mahtui Nellalle jalkaan... Eli eivät mene enää keväällä. Pituudelta olivat sopivat, ehkä vähän jopa reilun kokoiset, mutta Nellalla on sen verran pullea jalkapöytä, etteivät mahtuneet kunnolla. Vähän kyllä harmittaa, kun olivat niin söpöt ja eivät mahdu. :( Pitää varmaan myydä nuo sitten pois netissä. Jos joku haluaa, niin saa tarjota noista! :) On varmaan n. kokoa 19? Brittikoossa C3.

R lähti töihin vähän ennen puoli kahtatoista ja Nella meni ekoille päikkäreille vasta 12.45. Nella nukkui kolmeen asti ja minä vain löhöilin, datasin, join kahvia, katsoin telkkaria, söin ja siivoilin.
Nellan herättyä leikittiin ja vaihdettiin vaippaa ja sitten lämmitin Nellalle porkkana-perunasosetta. Mä en ymmärrä mikä Nellalle on tullut, kun syöminen on nykyään niin hankalaa. Maito ja velli menevät tosi hyvin alas, mutta soseet ja puurot eivät. On ihan sama, annanko makeaa sosetta, puuroa, lihasosetta vai kasvissosetta ja mihin aikaan tahansa päivästä niin aina sama juttu. Ensin Nella syö muutaman lusikallisen tai jopa puolisen purkkia todella hyvällä ruokahalulla, mutta sitten alkaa itku ja kiukuttelu. Koitan aina hämätä jollain tai lauleskella ja höpötellä ja maanitella, mutta ei onnistu. Välillä Nella keskittyy juttelemiseeni ja syö muutaman lusikallisen hyvin, mutta sitten alkaa taas itku. Olen yrittänyt kaikkea, mutta ei onnistu. Kiukuttelua jatkuu niin kauan kunnes luovutan ja lopetetaan syöttämisen ja nostan Nellan pois syöttötuolista. Kuulostaako tämä kenellekään tutulta? Miten olette toimineet vastaavassa tilanteessa? Ja siis Nellahan on syönyt aina hyvin, mutta tätä on nyt jatkunut parisen viikkoa... Pitäisiköhän soittaa neuvolaan?

Tänään tein siten niin, että sekoitin loput soseet maitoon ja annoin vellipullosta ne Nellalle ja hyvin meni alas...

Nyt Nella heräsi toisilta päikkäreillä ja loppupäivän suunnitelmina on ehkä kahvitella jonkun kaverin kanssa tai sitten vain löhöillä lisää. ;)
Huomenna tulen varmaan esittelemään ihanat Me&I- ostokset, joita on pikkuhiljaa tipahdellut postilaatikosta. Huomenna haen postista vielä viimeisetkin ostokset ja kuvaan sitten ne ja esittelen. :)
Tilasin Nellalle myös pinnejä, neiti oli niin söpö pinni päässä <3


Huomiseen!

10 kommenttia:

  1. Meillä Sanni tekee tota samaa ruokatemppuilua välillä, lottoisin että ikeniä pakottaa tai jotain. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei. :/ Tuntuu vaan, että tätä on jatkunut niin pitkään...

      Poista
  2. Hei, mistä tilasitte nuo? Aivan ihania juttuja. Oliko kalliit postimaksut?muita kuluja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. www.sportsdirect.com. Ihan sairaan halpaa ja todella laaja valikoima. Postimaksut Suomeen vissii 6e mut me tilattiin n.130eurolla niin postimaksut oli 16e ku oli niin painava paketti. Ei muita kuluja. Kotiinkuljetuksella tulee. :)

      Poista
  3. Neuvolasta sanottiin meille tänään, että syömiseen voi tulla muutoksia kun hampaita tulee, että voisko se johtua siitä? :) Tosi kivoja juttuja, vika huppari on mun lemppari. Mistä se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti ois vaan ihan sitä! Nellalla on jo 3 hammasta, mutta jos sit tulis lisää.
      Se on ihan vaan H&M:ltä :)

      Poista
  4. Vitsi, toi supertyttö-asu on ihana! Ja ihan hullun halpakin. :O Mietin tuossa, että voisko syömättömyys johtua siitäkin, että ruuat alkaa tuntua liian tutuilta? Meillä oli vähän samantapaista, mutta ei noin pahana. Niin se meni ohitse, kun aloin antamaan vähän uusia makuja ja vaihtelin päivittäin ruokia pikkusen. En tiiä vaikka teetkin noin, mutta kuitenkin. :) Ja aivan ihana tuo vika kuva! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ihania on. <3 :) Ja tosi edullista.

      Niinpä, en edes ajatellut tuollaista vaihtoehtoa, mutta en kyllä usko että meillä johtuisi siitä, kun vaihtelen joka päivä ruokia tosi paljon... en anna oikeastaan ikinä peräkkäisinä päivä samaa sosettakaan.

      Poista
  5. Meillä on ollu samaa syömisen kanssa jo kuukauden! Nyt viimepäivinä ei oo menny ees sitä puolta purkkia kerrallaan....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo just katoin sun blogista. :( Kai nää on sit jotain vaiheita? Toivottavasti... Ei meilläkään aina mene sitä puolta purkkiakaan. :/

      Poista