Lilypie Second Birthday tickers

lauantai 16. helmikuuta 2013

Eilistä

Heips.

Eilen oli suoraan sanottuna aika paska päivä. Kirjaimellisesti. ;) Nella heräsi jo 6.20 ja en olisi sitten millään jaksanut herätä. Jouduin ottamaan nimittäin yötä vasten nukahtamislääkettä, kun lopetin muutama viikko sitten melatoniinit, koska niitä saa käyttää yhtäjaksoisesti vain kolmisen kuukautta. Pari viikkoa on siis mennyt kuin sumussa, väsyneenä kun en saa nukuttua. Onneksi R oli lomalla osan tuosta ajasta ja nyt on vapaalla tämän päivän ja huomisen. Olen päättänyt, etten ota nukahtamislääkettä illalla, jos R:lla on seuraavana päivänä vapaapäivä. Muuten tulisi otettua niitä liikaa ja käytän nyt semmoista nukahtamislääkettä(huom. ei ole unilääke!), jota ei suositella käytettäväksi koko ajan vaan silloin tällöin vain.
No, päivähän tuntuu tietenkin tosi pitkältä, kun Nella on alkanut tosiaan heräilemään niin ajoissa. Päätin sitten joskus päivällä, että nyt kyllä lähden johonki enkä vain odota, että R pääsee viideltä töistä. Tuumasta toimeen ja päätinkin sitten lähteä eräälle kirpparille, jonne meiltä pääsee yhdellä bussilla ja matkaan menee aikaa n. 20-30 minsaa. Nella oli vielä päikkäreillä(nukkui 3 tuntia!), joten laitoin kaiken valmiiksi, meikkasin(jopa lakkasin kynnet!), puin, laitoin meille ruoat valmiiksi pöytään ja hoitolaukun + oman laukun valmiiksi. Nella heräsi päikkäreiltä 12.45 ja hetki leikittiin, vaihdettiin vaippa ja sitten syötiin. Laitoin Nellalle haalarin ja muut ulkovaatteet valmiiksi hoitopöydälle ja katsoin bussin aikataulusta. Bussin tuloon oli aikaa n.15min ja meiltä kävelee bussipysäkille n.5min. Aloin sitten kiireessä vaihtaa Nellan vaippaa ja avasin sen nopeasti. No sehän oli täynnä sitä itseään ja sitä riittikin sitten selkään asti, joten kaikki vaatteet olisi pitänyt vaihtaa... Yritin vielä keretä pesemään Nellan ja vaihtamaan vaatteet, mutta enpä kerennyt. Ja eipä siinä mitään, olisinhan voinut mennä seuraavalla puolen tunnin päästä tulevalla bussilla, mutta olin sopinut, että eräs joka osti minulta vaatepaketin tulisi hakemaan sen ennen viittä, joten en olisi sitten kerennyt takaisin kotiin... eipä ainakaan yhtään ärsyttänyt. Mutta tämähän oli se klassinen tapaus, mitä vauvan kanssa ajatellaankin tapahtuvan useasti. Tai oikeastaan varmaan se klassisempi on vielä se, että olisi jo pukenut vauvan ulkovaatteisiinkin ja sitten tapahtuisi noin... Mutta tosiaan, olin laittanut haalarin Nellan alle kun avasin vaipan(teen niin monesti) ja sittenhän haalarikin oli hieman... sotkussa.
Nyt naurattaa, silloin ei naurattanut. ;)

Illemmalla sitten kun R tuli kotiin, olin jo ihan valmis lähtemään johonkin. Nella kumminkin nukkui toiset päikkärinsä(neljän ja puolen tunnin valvomisen jälkeen) melkein seitsemään asti, eli hirveästi ei mihinkään kerennyt... mentiin kumminkin lähimpään kauppakeskukseen vähän kiertelemään, kun oltiin Nella syötetty heräämisen jälkeen. En muuten noudattanut neuvolaa siinä asiassa, mistä kerroin tuossa puolivuotisneuvolapostauksessa. Annan edelleenkin samalla tavalla, kuin ennenkin ja seitsemänkuisena sitten lisään sitä makeaakin Neltsun ruokavalioon. :) Nyt Nella saa siis hedelmä/marjasosetta ''vain'' aamulla puuron seassa.
Ei keretty olemaan kun vähän alle puolitoista tuntia kauppakeskuksessa, ennen kun se meni kiinni, mutta löytyi muutama hyödyllinen juttu Nellalle ja muutama heräteostos. Tässä kollaasi ostoksista:

Tärkeintähän oli nyt löytää Nellalle perusbodyja isommassa koossa. Valkoisia bodyja ja hihattomia alusbodyja käytetään paljon mekkojen ja pitkähihaisten paitojen/tunikoiden alla, mutta meillä on nyt ollut niitä vain 74 kokoon asti ja alkaa käydä pieniksi! 80cm alusbodyja meillä on H&M:ltä, mutta nekin on ihmeen pieniä. :o joten ostin niitä nyt 86 koossa ja sitten valkoisia bodyja yhden 80 koossa ja yhden 86cm koossa.
Nuo alarivin keskimmäiset leggarit oli alennuksessa, ihanat sellaiset mustat kimaltelevat(värinä kulta), salama värin vääristää. Ja alennuksessakin oli. Alesta lähti myös mukaan parit sukat lisää Nellalle, toiset oli tänään jo jalassa eli nuo alarivin sukat. Nuo kivat tossut(ylärivissä vasemmalla) oli vähän isompaa kokoa, mutta maksoi huikeat 2e, joten oli pakko napata nekin mukaan.
Tuota keltaista bodya Seppälästä olen haaveillut jo useampaan otteeseen, mutta olihan se pakko nyt normihintaisena kotiuttaa meille, kun 80 kokoa oli jäljellä enää yksi kappale. ;) Tuo on oikeasti paljon kirkkaamman keltainen, kun tuossa kuvassa näkyy. Kokeilin sitä tänään Nellalle ja oli vielä turhan iso, vaikka nyt Nellalla on samankokoinen H&M:n body päällä ja on oikein sopiva. Ne on kyllä ihan eri materiaalia. Jännästi nuo mitoitukset vaihtelee merkin ja materiaalin mukaan.
Näiden lisäksi ostin vielä Jesper&Juniorista violetin kypäräpipon koossa 48. Nellan päänympärys oli viimeksi 45(muutama päivä sitten) ja silti se olikin sitten pieni Nellalle...

Hei sellaista on pitänyt teiltä kysyä, että kiinnostaako teitä ylipäätään höpinät lastenvaatteista ja ostoksista? Mä tykkään kirjoitella niistä ja ennenkaikkea tykkään lukea niistä muiden blogeista. Aina jos huomaan, että joltain on tullut joku lastenvaatepostaus, niin on pakko mennä ekana lukemaan se. :P Mutta ihmiset on toki erilaisia, kaikki ei tykkää kaikesta. Mutta kertokaa mielipiteenne, koska turhaahan minun on kuvailla vaatteet ja ne tänne laittaa, jos ketään ei kiinnosta. :)

Nyt odotellaan ihanaa pikkuista 11päivän ikäistä vauvaa kyläilemään meille, joten menen laittamaan kahvin ja pullat valmiiksi.
Tuo ihana mekko tuli postissa meille, tilasin fb-kirppikseltä. <3 Ihan kuin uusi, todella suloinen. :)

IHANAA JA RENTOUTTAVAA LAUANTAITA KAIKILLE! <3

17 kommenttia:

  1. Voit varmaan arvata mun vastauksen tähän ;) En ehkä muuten ite höpisis niistä niin paljon, jos en tykkäis.

    VastaaPoista
  2. Mä suosittelen kirjoittamaan asioista, jotka itseä kiinnostaa :> että jos tykkäät just itekki lukea toisten vaatepostauksista, niin ehdottomasti niitä itsekin kannattaa tehdä ! ja no mä itse en niin paljon ajattele, että tykkääkö lukijat nyt tästä vaan kirjoitan enemmän itselle :>

    mutta kyllä lastenvaatepostauksia on aina kiva katsoa ja lukea 8)

    Hih tuo seppälän body on ollu meillä kovassa käytössä, se on niin söötti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet ihan oikeassa. :) Tokihan en koita miellyttää kaikkia(ketään), mutta tuo lastenvaatepostauksien tekeminen on vaan sinäänsä eri juttu. Esimerkiksi jos lukijat ei haluaisi kuulla Nellan kehityksestä, niin kirjottaisin silti koska haluan tallentaa tänne muistoksi niitä asioita ja muutenkin niitä on kiva lukea myöhemmin ja esimerkiksi verrata, jos saadaan lisää lapsia. Mutta lastenvaatteista en jaksa postata niin paljoa ainakaan, jos muita ei kiinnosta, koska ei mulle ole niin tärkeää myöhemmin muistella mitä vaatteita ja mistä ja milloin olen Nellalle ostanut. ;)

      Kiva jos tykkäät! :) Ja joo, tuo body on niin ihana, muistelinkin että teillä on samanlainen. :)

      Poista
  3. ja niin toivottavasti saisit nukuttua :--( se on aivan kamalaa, kun väsyttää aivan hirveästi eikä silti saa unta :<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempistä, se on kyllä hirveää... ja niin kokonaisvaltaista. Jos ei saa nukuttua on väsynyt ---> ei jaksa herätä ---> ahdistaa --> Nellan kanssa väsyttää touhuta ja hoitaa tyttöä. Mutta kyllä tässä pärjätään. :) Onneksi on mies tukena ja hoitaa Nellaa.

      Poista
    2. Joo ! mut muista pyytää "ammattiapua", jos jatkuu unettomuus, että ei mee liian pahaksi ♥ mulla on itellä unta nyt hyvästi riittäny ja vois nukkua pidempäänkin aamulla, jos neiti antais ;> mutta hui ku unettomuus vieny joskus voimat ihan kokonaan ennen lasta, niin sitten lapsen kanssa huhhuh varmasti raskasta ! mutta joo onneksi sulla on mies ^^

      Poista
    3. Jep, mulla on kans kokemusta unettomuudesta pitkältä ajalta. :/ Ennen lasta ja nyt taas. Ja oon hakenut siihen apua ja on mulla tuolla vaikka minkälaista lääkettä siihen.. jotenkin hirveä kynnys enää ottaa mitään lääkkeitä kun on niistä päässyt raskaana eroon.. Kiitos tsempistä! <3

      Poista
  4. Toivotaan, että sun uniongelmat menee ohi eikä jatku kovin pitkään! Uni jutut on aina niin hankalia. Vaikuttaa niin paljon kaikkeen. Mää kyllä tykkään lukea vaatepostauksia myös. :) Itekkin saa aina ideoita siitä mitä ostaa jne. Ja sun postaukset vaatteista ei oo sinällään tylsiä. Joissain blogeissa ne on tylsiä. Sulla ei. :) Jatka samaan malliin! Ja aivan ihana kyllä tuo mekko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsemppauksesta, uniongelmat on kyllä vaikeita juttuja... ne kun ei katoa sormia napsauttamalla ja on niin pitkäkestoisia ja vaikeita.. mä oon kärsinyt niistä tosi monia vuosia jo. :/
      Kiitos paljon, kiva kuulla tämmöistä palautetta. :)<3

      Poista
  5. Hei:) Minkä kokoisia housuja käytät nellalla tai mitkä oot havainnut semmosiksi hyviksi mitkä ei purista massusta :) itsellä on suunnilleen nellan kokonen vauva ja kaikki housut tuntuu olevan tiukkoja ja puristavan :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips! :) Käytän Nellalla 68-80cm kokoisia housuja, riippuen merkistä ja mitoituksesta. Mieluummin isommat housut ja sitten vain käärii lahkeita tai laittaa sukkien sisään. Parhaiksi olen kokenut joustavat leggarit. Ja verkkarit/collegehousut kiristysnauhalla on yleensä joustavia vyötäröstä. Esimerkiksi mitkäät farkut eivät mene Nellalle, jotkut joustavammat ''farkkulegginsit'' menevät. :) Myös potkuhousut ovat hyviä, kun eivät jää vyötärölle. Tutta- merkki on mitoitukseltaan isompi ja tykkään sen merkkisistä vaatteista. Name It on merkkinä huono meille, kun on pidempää ja kapeampaa mitoitusta, vaikka muuten tykkäisinkin Name It:n vaatteista. Varsinkin bodyt ovat kyseisellä merkillä kapeita ja pitkiä.

      Poista
  6. Tuli mieleeni, että saitko sää tilattua sieltä Nextdirectiltä, kun sanoit, että siinä tuli jotain hämminkiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti. :/ Tiedän kyllä että sieltä on moni saanut tilattua ihan helposti, niin ihmettelen kyllä.. johtuisko sitten pankkikortista tai siis siitä, että mikä kortti on? En tiedä. Mutta tosiaan, en saanut tilattua ja ei ollut tililtäkään onneksi mennyt rahaa. Mutta pitää koittaa jossain vaiheessa uudestaan tai maksaa eri kortilla.

      Poista
  7. Meillä on E:llä tuo sama valkoinen H&M:n panta, IHANA! Oli pakko ostaa se myös pinkkinä ;)

    Kiva blogi sinulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, se on kyllä ihana! Meillä on sama pinkkinä ja myös vaaleanpunaisena. ;)

      Kiitos paljon! :)

      Poista